Whoooop whooop!

Nu dra vi och dansar hela natten lång!!
Ha en grym lördag allihopa!!

Pusss


2010-10-29

Nu säger jag upp mitt abonemang på magont som någon visst beställt.. eller så avskedar jag min mage helt enkelt. Nu bråkar den igen.. så det blir ingen utgång idag.. blir idol mys hos linda istället.. och det är ju också bra.
Lite tråkigt när man sett framemot det bara.. men imorgon då jäääklar.. med eller utan mage!
Lär dock få hämta en rätt så dragen M i natt haha!
Jag har även vart teknikern själv och formaterat om datorn HELT SJÄLV!! (yeeees).. de trodde ni inte va? sjuk fixar frasse är jag:)
De sämst n'r man är lite sjuk och har tråkigt är att man hemskt gärna råkar beställa lite kläder... jaaaa linda jag veeeet! Men nu kunde jag inte låta bli!
Jag var inne på Victoria Törnegrens blogg och hittade ett par sjukt snygga skinnbyxor hon beställt.. som är skinn fram bara.. och eftersom de skinnbyxor jag ville ha för ett tag sen var slut så var jag tvungen att köpa dessa :)
Ett billigt mörkgrått linne slank med också :)
Så nu sitter jag här och inväntar att mamma ska klippa min toppar (ytterst lite) som blivit lite slitna, innan jag ska hoppa in i duschen och sen bege mig mot Lindsy!

Ha en bra partyfredag alles! PUSS


Byxorna!



Linnet


2010-10-28

Alltså detta väder!! Vem beställde det? inte var det jag i allafall!
Man blir ju sjukt slö och rastlös när det håller på så här!
Jag har i alla fall hunnit med en Nf frukost med Emelie och Linda, och även hunnit länsa systemet på cider.
Svårt att uppskatta när man ska ha till två dagar.. bättre med för mycket än för lite..eller?
Nu ska jag snart ta bilen ( tack pappa) och susa bort till eat och jobba lite.. har säkert varit kaos där idag.
Är sjukt nöjd över att jag bara jobbar till två imorgon innan allt folk hinner komma, och att jag är ledig resten av helgen.. :D bästa helgen på länge ska det bli :)
Imorgon ska jag ju dansa till electro musik heela kvällen lång.. (utan klackar... sick) och på lördag är det oktober marknad som brukar vara sjukt mysigt.. (ska lura med M som inte vart där någon gång )och på kvällen.. liter personalfest, förfest hos Lindsy i deras nya apartamento och sist men inte minst MARKNADSFESTEN :D sjukt bra helg :D.. på söndag ska vi självdö lite i sängen hela dagen!
wooop woooop!

Innan jag sticker till jobbet ska jag dela med mig av en låt som jag bli sjukt nostalgisk av, som jag hörde på radion i går!.. Bästa!


2010-10-27

Det är en utvilad kathrine som skriver , jag har nämligen haft en rikgit skön sovmorgon.
De var hur gött som helst att kunna ligga kvar och snusa när M´s klocka ringde vid kvart i sex.. han var å andra sidan levande död i princip.. haha han stod nästan upp och sov!
Så nu sitter jag här i min bullfest tröja och blänger lite surt på mina ny inskaffade cheershorts.. eller ska jag säga trosor? För så korta är dem..halvmysigt att hoppa runt i dem, valde dock en ganska så lång och stor t-shirt som kompensation! Saker och ting börjar sitta lite mer nu i alla fall, så det känns sjukt skönt :)
Igår var vi hemma en sväng hos linda och kollade på Desperet och cougar town och bara slappade lite.. Fröken Eriksson kom även och lånade ett par shorts av mig tills på lördag.. verkar som det inte bara är jag som har planer på shorts på lördag.. vi blir en hel mafia! Fullt förståeligt eftersom det är både skönt och snyggt :)
Ska lägga ut bilderna från shoppandet imorgon.. är lite för lat och lite för hungrig för att orka ta kort på dem nu!
Jag är så sjukt taggad inför helgen.. både fredag och lördag.. De kommer bli så himla bra ! :)
Ska även ta och klippa av ärmarna på min skjorta imrogon.. så det ska ni få se också!

Nu måste jag äta lite och fixa innan jobbet!

Puss på er!


Krash!

Faaaan min dator krashade häromdagen.. vilket förklarar den dåliga uppdateringen.. OCH att inte ett enda inlägg finns kvar... skoj! Jag blir så jäkla trött på datorer när de inte fungerar som de ska!!!

Efter det lilla utbrottet kan jag ju berätta att den fungerar igen, tack vara M och mina kunskaper (?)... inte för jag vet vad jag gjorde men! Nu är den i alla fall fixad :)
Ni har å andra sidan inte missat något roligt.. jag har bara jobbat hela helgen och fram tills igår.. idag är jag ledig :) usch vad gött!
Igår tog jag mig å andra sidan en sväng i affärerna efter jag slutat ( inte shoppat på 2 månader ) .
Bikbok öppnade i torsdags.. men jag måste nog säga att utbudet var sisådär.. fräger överallt.. jag är ju  i princip färg och mönster allergisk..svart är mer min grej!
Hittade lite små grejer.. lite ringar , ett rött läppstift, örhängen, en stickad väst,skinn shorts och en vit t-shirt.
Letade efter en bra kofta att ha.. en som inte är för tjock , så man slipper se ut som hulken..jag ger mig inte!
Ska föröska ta kort på grejerna sen också:)

Vi ska ju gå ut två dagar i rad i helgen.. jag är sjukt taggad!!! men då måste man ju hitat två bra outfits att ha på sig.. gah!.. Skinn shortsen ska jag i alla fall ha på lördag.
Funderar på att klippa av ärmana på min ljusa slitna jeans skjorta och göra om den till en väst.. vart sugen på det länge nu och då kan jag ju ha den och svarta jeans på fredag!
Fredagsen utgång är på lipz som har elektroklubb.. då skulle man tydligen inte ha höga skor, så man kan dansa ordentligt Jag har nästa aldrig det till vardags.. något jag vill ändra på för det är så snyggt.. men jag har det allitdn är vi går ut.. för annars ser jag bara ryggar överallt.. men det ska nog gå bra :)
Helgen kommer bli awesome i alla fall..även om det bara är tisdag!

Ne mina kära nu ska jag göra mig i ordning för powerwalk med mami!

Pusss


blaskor!

 Eftersom jag känner mig lite hängig så kurar ner mig i sängen med två skvallertidingar ( looove), och lite vindruvor.. no time to be sick! kurera kurera kurera!



2010-10-21

Hej bloggen!

Jag ligger här utslagen efter jobbet och snorar, mysigt värre!
Börjar bli förkyld, INTE ok.. så jag smet in till life som ligger mittemot eat och bad om något som bekäpar förkyldning och som inte smakar skit! Fick några sugtabletter som smakar citron som tydligen ska vara bra!
Idag är det minsann cheer träning.. ska väl vara med så mycket som det går.. men får ta det lungt.. för jag har verkligen inte tid att bli sjukt nu!

Jag brukar inte ta upp några storbloggar på bloggen men läste precis både paow och hugo rosas blogg, efter paows erkända otrohet. Jag har aldrig och kommer aldrig tänka tanken ( framför allt inte nu när jag har den bästa man kan få) men jag blir ännu mera avskräckt om det nu går när jag läser vad de skrivit.
Både paulina som varit otrogen och hugo som blivit sårad.. fy tusan.. förstår inte rikgit hur man kan göra så.. hur man kan ha det samvetet? har man något vett eller någon skam i kroppen? usch!

Fick även min lönespec på mailen förut.. mer än väntat på så få timmar :D wooohooo!!
Kanske man kan unna sig något nytt till Marknadsfesten ( jösses vad bonnigt de lät).. har ju fortfarande ögonen på metallic jeansen.. men vi får väl se :)

Ne nu kräver mamma att vi ska gå till Ica!

Pussss




Day off!

Idag är jag leedig :), har varit rikigt rikgit skönt än så länge! Framför allt när M gick upp tidigt till jobbet och jag kunde ligga kvar och tryna!
Sen ringde Emmi och vi mötte upp Agnes för en frukost på Nf.. himla mysigt och väldigt mycket skvaller :) ( as usual). Enda nackdelen är att jag vaknade med sjuk skallebank , som vägrar försvinna. Men många har det nu så det är väl något som går eller nått.
Jag hade tänkt att träna lite senare också, men vi får väl se hur det blir med det.. inte ok!
Senare ikväll ska vi till butlers på musicquiz, jag jobbade när det var sist, men det verkade himla roligt faktiskt :)
Så vi får slå våra kloka skallar ihop!
Ska även ta reda på hur jag jobbar i helgen då med, för det har jag ingen aning om!

Längtar för övrigt som tusan tills jag får min lägenhet :) få sätta upp advents stjärnor och julgardiner etc.. älskar verkligen julen så det kommer bli aawesome :)

Ne nu ska jag vila skallen en svägn så jag orkar träna sen!
Måste bara lägg upp en galet bra låt som är med i new moon, som alla säkerligen hört 1000 gånger..men jag kan inte riktigt få nog än.







When i see your face..

Hejsan!

Regnet fortsätter att ösa ner, och någon mumlade om snö imorgon? INTE ok!
Har å andra sidan haft en sjukt bra dag på jobbet, allt flöt på svin bra, jag och Rebecka är huuur bra som helst.
Sluta 8-14 är en rikigt rikgit bra tid faktiskt.
Efter jobbet kom M och mötte mig så lunchade vi lite och jag shoppade!! Ett par tights.. men i alla fall.. tror ni de kliade lite i fingrarna eller? jäävel
Nu kom Elin precis så vi ska mysa lite innan jag ska åka och träna , på med regnstället som jag hittade igår.. sjuukt snyggt!
Ikväll är det alltså Cheerleading som står på schemat igen, längtar faktiskt.. det var längesedan jag kände så faktiskt!

Ne nu får jag vara lite social!

Pusss

Väänersborg


Pants!

Är det bara jag, eller är dessa sjukt snygga?
Tänk er med en svart topp och svarta skor!
I like!





20101018

Hej där!

Då var det måndag igen då, helt galet hur snabbt helgerna går.. man hinner knappt blinka så är det måndag.
Jag ska å andra sidan inte tjura , för jag jobbar bara 4 timmar idag, 16-20 :)
Ska försöka ge mig ut på en promenad innan jag börjar.. men det är fasen skit kallt ute.. mysse och vantar på!

Kvällen igår var kanon mysig, vi lagade carbonara och kollade på film.. som jag som vanligt inte kommer ihåg vad den heter.. skräll! Niklas valde den, och för en gångs skull blev det en ganska så bra film.
Till slut kom även M hem, så nu har jag fått pussa lite på han!

Gah jag måste hitta en snyggt rött läppstift, som inte är för mörkt eller för ljust.. någon som har ett förslag?

Ne nu får jag väl ge mig ut i blåsten innan den blir värre!

Puss

Ett tafatt försök till en bild.. gick sådär..


Sunday!

Hejsan!

Det var galet skönt att få sova ut idag, och inte behöva ställa någon klockan!
Dock inte lika skönt att somna och vakna själv, men om en stund kommer han hem igen :)
Jag var Hemma hos Lindsy förut och hjälpte henne och Adri att måla lite lister.
Det börjar komma i odrning ordentligt nu, det mesta i köket är bland annat klart.
Jag tror de kommer bli kanon fint när det bli färdigt, jätte snygga tapeter osv!
Men de är kanon skönt att jag slipper göra såna saker i min lägenhet i alla fall :)

Har även varit ute på en lång skön promenad med linda rutn skräcklan, lika bra att passa på när det är så skönt väder, sån här höst med sol är en rikgit mysig höst! Så är det okej, så länge det inte är grått och trist, då vill man bara dra något gammalt över sig.
Ikväll ska vi laga mat och mysa med Elin och gänget, så de blir en lugn och go söndag.. precis som det ska vara:)

Nu ropar de om mat i köket ( en av lyxen med att bo hemma ).

Pusss


ouch!

Sitter här nyss hemkommen i från akuten, suttit.. eller ja mest legat där med en nål i armen och ont i magen i 4 timmar.. strålande trevligt!
Fick åka ifrån jobbet och direkt dit.. för jag hade så förbannat ont i magen :(
Tydligen har jag en inflammerad magsäck , så fick massa medicin , och hjälper inte det ska de göra en gastroskopi.. ni vet när de kör ner en kamera till magen via halsen.. gött!!

Kollade även precis på dansfeber.. ni vet när kändisar dansar kända danser och samlar in pengar till plan international.. Nasim al fakir var beyonce och dansade till single ladies.. jag skrattade så jag grät.. ni måste se det! Han var sjukt dukigt till och med!

Så nu sitter jag här med ond mage och utan man, för han är i Götet och spikar lister hos en vän!
Ska snart krypa ned i sängen och tycka synd om mig själv lite.
Hoppas eran lördag är kanon bra.. dansa lite åt mig med!

Puss

Även upptäckt kristian anttila.. hur snygg?


20101016

Blääää jag vill INTE jobba idag!.. Jag jobbar dubbelt , så jobbar i princip hel dagen idag.. kanon tråkig lördag!

Men min fredag var jätte mysig igår:).. Var med tjejerna på kvällen och kikade idol, käkade och skvallrade!
Sen åkte jag och hämtade en salongsberusad M i trollhättan!

Gaaah jag är så sjukt sugen på att shoppa just nu, de kliar fasen i fingrarna.. men har i princip inga pengar alls den hrä månaden.. inte som räcker till att gå bananas i affärerna iaf!. crap!
Så mina kära, vad ska ni göra en lördag som den här? Partaja?, mysa?

Ne nu får jag byta om här!
Pusss

20101015

Jööösses vad kallt det är ute nu!
Kom precis hem från promenaden på berget med M , de var kanon mysigt och vi drack varmchoklad:)
Riktig nostalgi.. det gjorde man ju jämt när man hängde där med skolan, när man var liten knodd!
Nu sitter jag här och kurar innan jag ska ge mig ut igen, för att inhandla lite mat ( vi hinner itne laga någon för emma hade ett mission ) och andra trevliga saker.. innan vi ska götta oss framför idol!
Måste bara fundera ut vad tusan jag ska/kan äta.. svin tråkigt det här.. senaste veckan har jag typ ätit.. mos.. mos och mera mos!.. Det är jag och alla som är 90 år.. göött.
Märker att jag är svin dålig på att ha bilder på bloggen, men jag hatar att vara med på kort så det är därför.. meen jag ska föröska bättra mig så småningom!

Nu ska jag kila men jag kastar fram en låt till er som ska partaja ikväll, en låt som jag gärna hade dansat till på dansgolvet!



kling!

Hohoh såg att mina skor i från Monki är med på Elin Klings blogg som bästa budget köp!
Woooosh (var tvungen att skryta lite, eftersom jag avgudar kling) :)

The shoes :)


Friday!

Äntligen är jag ledig.. sjuuukt skönt måste jag säga :)
Idag sov jag länge länge.. eller ja till halv elva i alla fall.. helt underbart att slippa ställa klockan!
Fredag idag.. jag gillar fredagar.. man kan mysa massa på fredagar!
Självklart kan man ju gå ut på fredagar också.. men med tanke på min mage med attityds problem, så är det inte ett alternativ.

Idag har jag varit på en promenad med mamma, vi hämtade även mian nya jacka hos min moster.
Ärmarna var för långa , så hon la upp dem och satte i resår längst ner.. det blev kanon bra!
Om en stund ska jag och M rulla upp till hunneberg och gå en promenad.. vi ska ha med bullar och varmchoklad..himla mysigt när det är så skönt väder. ( även om det är kallt.. jag hatar kyla)
Ikväll vankas det heliga fredagsmyset, som den här fredagen är hemma hos Emma :).. matlagning,snask och idol står på schemat.. guldfredag!

Jag har förövrigt sjukaste träningsvärken efter cheerleadingen igår.
Vi byggde i princip 2 timmar.. ( ni vet när man lyfter och kastar upp folk i luften).. vi gjorde även ändringarna i dansen.. tror de här kan bli svin fett när det är klart :)
Tossade (kastade upp) för första gången på skit länge i går.. men bra gick det :)
Så nu är det bara handstående jag måste lära mig.. BRA Linda att du ska lära mig ;)

Ha en kanon bra fredag nu! Min kommer blir awesome!!

Pusss

Det här är en basket toss pike, en sån ska vi göra :) ( fast högre ;) )


ch ch cheerleading!

Hallå ja!

Här sitter jag och lyssnar på hoffa och ska snart hoppa i träningskläderna, för att rulla bort mot cheerleadingen!
Missade träningen i tisdags för att jag jöbbade sent, så nu har jag massa nytt att ta igen.. jösses!
Ska även lära mig att göra handstående nedrullning... jag är SÄMST på att stå på händer.. jag har aldrig rikigt kunnat det... Lindsy du får minsan lära mig.. annars är jag rökt!
Fick reda på igår att Dm äger rum i borås den 26 Mars.. haha känns helt sjukt att vara med och tävla igen.
Men  kommer bli B A L L!

Måste även sätta mig in i Paradise nu också.. missat alla avsnitt.. INTE ok!... Ja jag är en "fördnedrings tv" junkie.. Tycker de är galet komiskt att titta på när andra gör bort sig.. slipper man känna sig dum själv!

Nu ska jag pröva mina nya fina hörlurar och cykla bort mot gymmix!

Ni ska få en himla bra låt att lyssna på så länge!

pusss


lägenhet och magont!

Hej bloggen :)

Har som vanligt jobbat massa så jag har inte rikigt hunnit blogga tyvärr.
Det som hänt senast är att jag har fått en lägenhet :D :D .. en kanon fin lägenhet :)..Det som är ironiskt är väl mina grannar, men det är en helt annan historia!
Jag flyttar in 1 december, vilket kommer bli awesome.. upp med julgranen dirren typ!

Jag var även hos doktorn i dag med min förbannade mage.. har tydligen början till magsår.. så jag måste ta det lungt och äta typ bara kokt fisk.. ingen stekt,fet eller svårsmält mat.. och har även fått en del mediciner.. kanon kul! Men så länge jag blir bättre så är jag nöjd.. för det här är inte ok!
Ska snart hoppa in i bilen och rulla bort till jobbet, skulel börjat senare.. men det var något som behövde göras så jag får komma tidigare! Mer klirr i kassan.. cash is king!

Jag är så sjuuuukt sugen på att åka utomlands.. men vi får väl se om det hinns med innan jul.. med tanke på lägenheten .. men de hade varit sjukt gött.. typ egypten eller så.
Bara sola och dricka paraplydrinkar hela dagarna.. göööött.

Hepp nu ska jag äta fisk!

Puss på er!

Dinner!

NU sticker jag till trollhättan till hjärtat, för vi ska gå ut och äta middag ikväll :)
Sällan bara vi får umgås så ikväll blir de minsan fredagsmys :)
Slängt på mig shorts med strumpbyxor under.. fryser väl rompan av mig.. men vad tusan!
Vad ska ni göra ikväll?

Hoppas ni får en lika bra fredag som jag ska ha :)

Puss och kram

Magkatarr till tusen!

Jaha så mycket blev det med jobbet idag, kom dit .. var där i två timmar och gick hem.
Magen har vart ur fas svin länge nu, men de börjar fasen bli värre och värre.. pallar inte!
Är väl för att det varit massa runt omkring det senaste.. inte bara egna problem utan en hel del av andras man även försökt lösa ( utan framgång?)..
Så nu ligger jag här och ska snart hoppa in i duschen ( tycker jag luktar fritös) och har proppat i mig massa magmedicin som för den delen smakar APA!.. Varför gör all medicin det?.. sjukt märkligt.
Världens bästa M kommer hit om en stund och hämtar mig , så ska vi hyra film och bara mysa.
De är verkligen det jag behöver just nu känner jag!
6 timmars jobb imorgon och sen är jag ledig hela helgen.. aaawesoome!

Nu blir det dusch minsan!

Puss på er


Supershopping my ass!

Godmorgon bloggen!

Här sitter jag och småtjurar! Ska snart springa ner till bussen och åka till jobbet.
Anledningen till att jag tjurar är för att det är supershopping idag på siba/etage.. så allt är öppet till 22.. vilket innebär att jag får jöbba till 23.. YES!!
Börjar även 8 imorgon.. strålande dagar!

Sitter å andra sidan och lyssnar på hoffmaestros nya skiva, lillle bra!
Måste lyssnas på, så in på spotify med er :).. skank-a-tronic punkadelica!

Hepp nu måste jag rusa!

Kom gärna och fika hos mig så jag har något roligt!

Puss


woosh!

I did it!! jag sprang 2 km :D.. okej det kanske inte låter mycket för världen, men med tanke på att jag typ aldrig sprungit och har herre jösses astma! Så jag är svin nöjd :)
Nu sittter jag och väntar på att Elin ska bli klar på sitt möte så vi kan åka till strandgatan och äta en sallad.
Det har den godaste räksalladen ever.. mumma!
Ikväll sover jag i Björndalen så det blir inget mer bloggande idag:)
Ha en mysig kväll, för de ska jag ha :)
 
Pussss


Hello new life!

Nu jäklar är det dags för ändring, känns som jag blivit kanon tjock om man jämför med förut! INTE ok.
Men de ska åtgärdas nu, träna massa kondition osv på gymet och träna cheerleading.
Inte att någon skit eller några kolhydrater.. jag lär vara ett monster de följande veckorna, men de får alla stå ut med! har jag gått ned 5 kg till jul ska jag köpa ett par nya fina jeans, för då är det kul att köpa nytt!
Så nu är det skärpning :) ska mäta runt midja osv sen.. så får vi se om det blir någon förändring :)
Så hjälp mig och peppa mig till tusen nu kära ni :)

Nog pratat om det :) igår kom M hem från sthlm, de var himla mysigt att träffa honom igen :)
Sick att han drar till Australien i 3 månader i dec.. länge länge!
Inte alls avundsjuk!..Gah!

Får väl se om jag lyckas spara ihop lite cash så jag kan åka någonstans.. vore lille gött faktiskt :)

Ne mina kära nu ska jag leta lite lägenheter och sen ska jag iväg och träna!

xoxo


Målet är att se ut såhär i bikini i sommar! wish me luck!

2010-03-10

Å herre jösses vad trött jag är! heeelt otroligt.
Den här helgen har varit fullproppad med med jobb, har vart så sjukt mycket att göra på eat så vi inte hunnit käka på hela dagen osv! Saker har tagit slut, saker har gått sönder och kortmaskinen slutade i dag att fungera!
Det var även en snygg vattenläcka när jag kom i morses, aaawesome.. naat!
Men imorgon är jag leedig och de det ska bli så himla skönt :D
Ska även träffa min karl snart, han har vart i sthlm hela helgen, så inte träffat han på länge ( känns det som).

Igår var jag hemma i fam erikssons mansion och firade Lindsy som fyllde år :) vi lagade kanon god mat och slappade framför tv'n.. sjukt mysigt :)
Jätte härlig att träffa damerna, vilket inte hunnits med pga jobb de senaste!

Nu sitter jag här , en riktig krulltott ( och nej ni får fasen inte se).. gjorde det för M skulle få se och sen inte tjata mer om att jag ska ha det... jag ser ut som max 5 år nu när det är så kort som det är!
För övrigt så gick cheerleadnigen bra och jag ska börja igen ser det ut som, ska bli gaaaalet roligt :)

Nu ska jag lägga mig och självdö ett tag!
Ha en grym söndag!

Puss

RSS 2.0