2011-11-30

Hej :)

Jaaha, då är det alltså December imorgon.. känns väl inte direkt som det? Trodde aldrig jag skulle säga det efter förra årets snö kaos.. men jag vill ha snö nu!! Jag fryser ju alltid och jämt så för den sakens skull är jag väl inte så sugen, men det blir i alla fall lite ljusare och mysigare.. Och man får definitivt mer julstämmning när det är lite vitt på marken!
Vi har åkt runt hela Trollhättan ( typ) på jakt efter varsin chokladkalender.. inte för jag ska käka chokladen men för att det liksom hör till :/ Jag får ha mitt sista hopp hos Matmor imorgon och hoppas att inte de andra barnen köpt upp allihopa där med!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på enda kanalen som verkar funka på tvn just nu 6 an.. och jag som ville kolla på Greys Anatomy i väntan på att Linda ska komma hem i från jobbet.
Jag ska nämligen dit och kika på hennes och Tomas nya (skelögda) katt.. Gunnar! Har man inte en egen får man gosa med någon annans!
Dagen har för övrigt bestått utav TVÅ sjukt tråkiga föreläsningar i skolan , så jag är verkligen helt mosig i skallen just nu, och även kalas för min bror som fyllde år igår. Som ni säkert har förstått så är kalas ganska så vanligt i min familj, med tanke på att vi är 18 pers med föräldrar, alla syskon och deras respektive plus alla kids såå kan ni ju räkna ut själva att det blir minst ett kalas i månaden! Trevligt säger jag :)

Jag är förresten på jakt efter ett par nya höst/vinter skor.. mina börjar bli lite utslitna nu, så det kan vara dags för ett par nya.. har hittat en schysst märke som Scorett percis lanserat som har både snygga och billiga skor!
De har dem på sin webbshopp , men eftersom mina fötter tydligen blivit mindre.. eller så har storlekarna blivit större så vet jag inte rikgit om jag har 37 eller 38. Så jag får bege mig till Scorette i helgen och se om de har skorna där, eller i alla fall fråga hur storlek på skorna är :)
Vad tror ni om dessa?


2011-11-29

Hallå allihopa :)
Kul att se att fler har hittat hit förresten :)

Jag sitter och försöker förstå nervsystemet, vilket är lättare sagt än gjort.. jag både blir tokig och somnar snart!
Ska ta en välförtjänt pause om två timmar och unna mig en stund i solariet, känner att frägen från egypten resan redan börjar försvinna och man känner sig så himla mycket fräshare i höst/vinter mörkret om man har lite färg. Sedan vill man ju välidgt gärna vara lite brun och snygg inför jul och nyårs helgerna också :)
Nu är förresten Köpenhamn resan bokad till nyår, vi ska bo på ett hotell som ligger 10 min från tivoli och med lagom gångavstånd till ströget osv .. känns jätte kul att någon tog tag i det så att det verkligen blev av :)
Det är ju även min och M's första jul och nyår ihop, eftersom han var i Australien förra året.. så nu längtar jag hur mycket som helst :)

Det tassar runt märkliga människor med megafon i trappan så i min paranoia låser jag dörren och sänker tvn :P Ogillar "dörrknackare" skarpt.. i min förra lägenhet fanns inget kikhål , så jag fick titt som tätt påhälsningar av Jehovas vittnen som ville läsa ur bibeln för mig och erbjuda mig frälsning. Så jag undviker det bäst jag kan!

Nej mina kära nu får jag återgå till nervsystemet och slita mitt hår lite till!

Puss



Snyggt par

2011-11-28

Hejsan :)

Sitter här i soffan och försöker smälta den goda laxen min man gjorde, innan jag ska åka mot sportlife för lite zumba :)
Super enkel lax som blev jätte god som Caroline tipsade om, bara att blanda räkost och cremefraiche och lägga på laxfileer i en ungsfast form och strö lite ost över.. sen in med den i ugnen på 200 grader i ca 30 min :) Servera med valfritt tillbehör.. jag valde ångkokta grönsaker :)

Idag har jag suttit på en sjukt seg föreläsning om nervsystemet.. inte precis det lättast att ta in.. herregud vad kroppen är komplicerad, smart men väldigt komplicerad!Fick dock tillbaka tentan och jag lyckades kamma hem 70 av 75 poäng :) Är jätte nöjd med jag skulle fått full pott om jag inte fattat fel med att man fick skriva extraa på ett löspapper vi fick, vilket så inte var fallet.. så de jag skrev på löspappret gick bort och därmed de sista poängen.. men vad tusan :)

Jag sitter även och letar efter nyårsklänning ( fortfarande!!) beställde hem den i fårn Nelly som jag visade er, men den fanns bara i M vilket jag tror blir för stort :/ men  det är fri frakt nu fram till 23 december så passa på :) Och jag har även lagt in en bavakning på en Small om de skulle få in det inom kort :) har letat lite på andra sidor, men det är ingen som har någon rolig! Jag har bestämt mig för att jag i alla fall vill ha en svart ( skräll jag vet) men alla är så himla tighta och då kommer jag bara känna mig obekväm hela kvällen! Så den jag hittade vore ju egentligen perfa! Hoppas hoppas M passar ändå.. man kanske kan sy in den lite om jag har tur ? :)

Innan jag sticker till Zumban så måste jag få visa er mina "pyssel" jag styrt upp det senaste, är lite stolt med tanke på att jag är Sveriges mest opyssliga människa.. så passa på att kolla noga ;)



Adventsljusstake



"Julgrupp" (orkade inte vända bilden)



Pimpade adventsljusdaken lite :)

2011-11-25

Hallå ja :)
Väntar på att min man ska bli klar i duschen så vi kan ta en sväng till överby för lite shopping :) ska köpa Paul Mitchell inpackningen som Kenza tipsade om, mitt hår är lite halvkatastrofalt efter sol och saltvatten! Ska även försöka hitta något ha på mig när vi ska ut imorgon , fick span på en fin svart paljett t- shirt jag vill lägga vantarna på :)
Kvällen ska spenderas med fredagsgötta hos fröken Eriksson, lovely :) vad gör ni ikväll?


2011-11-23

Hallihallå :)

Jag har nästan precis kommit hem i från praktiken, så här sitter jag i soffan och fundera på vad jag ska köpa till alla i julklapp.. kommer inte på något bra alls vill jag påstå!
Någon som har något bra tips på vad man kan köpa till sina föräldrar? jag har verkligen INGEN ANING!

Praktiken idag var ialla fall himla bra, fick göra och se massa saker. Skönt när man känner att man verkligen lär sig saker och inte bara får stå och titta på. Det skiljer sig verkligen på viken person man går med just den dagen!
Imorgon är sista dagen, och det ska faktiskt bli lite skönt mest för att vi slipper åka hela den långa vägen så tidigt på morgonen, men också tråkigt såklart!
Meeen ingen ro och ingen vila , för vid kl 20.00 är det dags för tre timmars jobb på O'learys.. tack vare champions leuage.. Barca - Milan.. lär vara helt hysteriskt mycket folk där! Men tre timmar kan det vara värt, alla extra pengar så här innan jul är väldigt välkommna :)

Helt sjukt förövrigt att det är första advent på söndag! Jag hinner inte rikgit med tiden känner jag..
Får ta och sätta upp ljusstakar och stjärnor på fredag, så de är lite mysigt i helgen :).. Tror vi tänkte ha lite adventsmys på söndag också.. kanske ha något julgodis och pepparkakor och glögg.. Jag Älskar Julen , det är verkligen den bästa högtiden på hela året :)

Nu får jag väl ta mig för något en stund här :)

Puss och kram


2011-11-21

God morgon!
Eller ja morgon och morgon jag har varit uppe sen halv tio, god förmiddag kanske är bättre?

Jag kom ganska nyss hem i från en powerwalk och har precis proppat i mig lite frukost.. Så himla skönt när man väl hinner ta en promenad innan frukost:)
Jag sitter här och kikar lite på nyårsklänningar, finns ju verkligen hur mycket som helst att välja på!
Jag vet inte rikgit vad jag är ute efter, men jag tror att jag vill ha en som är ganska enkel. Jag har ett par guldiga Jeffery Campell skor som jag skulle vilja använda och då passar nog en svart ( för ovanlighetens skull) enkel klänning bäst! Som de flesta som känner mig vet så är jag lite "allergisk" emot för mycket färg och plotter på mina kläder :) Är det någon som har tips på någon snygg klänning?
Vi har faktiskt börjat fundera på vad vi ska hitta på på nyår, och de verkar som det lutar åt att åka till köpenhamn och fira där :) kan bli jätte roligt, då nyår hemma brukar kännas ganska så överskattad och aldrig rikgit blir som man tänkt sig!

Hittade precis en klänning som kanske kan funka.. vad tror ni?
Har liite svårt för att den är så glansig, men resten är ganska så perfekt :)
Jamie Dress SEK 399, Nelly Trend - NELLY.COM

2011-11-20

Okej jag är sämst i världen på att blogg, jag vet!
Men i Egypten så fanns det inget 3G nät och datorerna på hotellet var segare än någonsin.. så vi använde bara dem en gång under hela veckan! Vi koncentrerade oss på att bli bruna istället ;)
Nu har vi vart hemma en vecka och jag har haft fullt upp med att cathca up i skolan, så jag har inte rikigt hittat tid eller motivation till att blogga när jag väl inte pluggade, jobbade eller tränade!
Men nu är jag äntligen i kapp och har någon dag ledigt :)

Egypten var hur underbart som helst :) Vi bodde på ett jätte fint hotell ,med egen strand och galet mycket mat!
Så det gick väl inte precis någon nöd på oss :) Det enda som var lite trist var att man inte kunde gå så fritt på stan som man önskade.. Nu efter revolutionen och Mubaraks avgång så är landet lite "laglöst" utan någon speciell ledare.. så vi fick hålla oss på gatorna när hotellet eller på hotellet. Ut och festa utan för hotellet var det inte heller tal om! Dock så var ju hotellet såpass mysigt och bra så vi hade allt vi behövde. Men det hade ju varit lite roligt att kunna se lite mer utav staden!
Vi lyckades i alla fall komma iväg på en snorkel utflykt till Giftun Island.. en ö av sand som hade jätte fina små korallrev längs med stranden. Vi stannade även på ett stort rev på 9 meters djup mitt i havet! OCh tro det eller ej.. JAG HOPPADE I! Okej jag hade tjatat på instruktören 300 ggr om vithajar och han förklarade att de behöver ca 200 meters djup för att klara sig.. och där var det som sagt nio.. Så efter lite tvekan tog jag tjuren vid hornen och hoppade i! Vilken fantastisk värld som finns under ytan :) Det bli ett helt annat lugn där nere med alla fina fiskar :) Så jag är väldigt stolt och nöjd över att jag gjorde det :)
Shoppingen  var väl lite sisådär.. de är inte direkt några modefreaks som bor där nere :) I alla fall inte i de mindre städerna.. men ett par svart låga converes ( äntligen!!) och ett svart fint trähalsband fick i alla fall följa med hem!
Tyvärr har M alla bilder på sin telefon så jag kan inte visa er någta just nu, men det kommer inom kort :)

Helgen har spenderats med jobb i fredags och en jätte lugn och skön myskväll medn ågra utav tjejerna igår :)
Lasagne och en chickflick :) Ikväll är det dags för den obligatoriska söndags middagen med Elin och Klasse.. Jag tror tacos står på menyn! Inte ätit tacos sen jag slutade på mitt gamla jobb ( vi hade tacobuffe varje dag).. men nu börjar jag faktiskt känna suget lite :)

Hoppas alla har en mysig söndag!

Pusss



Frulle :)


Tentaångest!!

Hallå gänget!
Jag ber om ursäkt för sjukt dålig uppdatering, men jag har inte hunnit med så mycket mer annat än att vara sjuk och plugga ihjäl mig till tentan!
Saker och ting börjar sitta nu, vilket är tur eftersom tentan är imorgon! Så idag ska jag sitta och finslipa det sista:)
Jag ska även bege mig till SEB eftersom en av deras automater svalde både mitt kort och mina pengar! Precis när pengarna skulle komma ut så slocknade automaten och skärmen blev svart! Där stod jag och såg snopen ut, utan vare sig pengar eller kort!
Nytt kort är beställt och kommer förhoppningsvis imorgon, men pengarna som jag skulle ta ut har dragits, så därför ska jag dit och kräva tillbaka dem! Underbar dag!

Imorgon ska jag och några i klassen gr oss ut och fira att den här skitkursen är slut! Det ska bli jätte trevligt att få lära känna alla lite bättre:) och på söndag bär det äntligen av till Egypten :D sol är verkligen något jag behöver just nu:)

Nu ska jag äta frukost och göra en av de gamla tentorna innan jag get mig på att skriva packningslista:)
Puss


RSS 2.0