2011-01-31

Hej på er!

Jag ska snart ge mig i väg till första Natur B lektion.. det ska bli ganska så intressant faktiskt!
Ska bli kul att se om det är någon man känner som går där, vore rätt gött.
Sen kommer Papi och hämtar mig och kör mig till jobbet.. jag har varit ledig i två dagar , men det känns som en vecka nästan, bara för att jag alltid är där i princip!
Så det är fullt ös medvetslös hela dagen idag, det känns verkligen att det är måndag.

Ställde mig för övrigt på vågen förut och upptäckte att jag nu gått ned totalt 5 kg :) woohoo säger jag!
Även försvunnit 5 cm i midjan, så de känns himla bra faktiskt.. även om jag har en del kvar innan jag är nöjd, men det kommer:) Idag har jag dock en tränings pause .. dels för att jag är upptagen heladagen och dels för att jag efter gårdagsen powerwalk/löpning och lördagsen cheerleading marathon, känner mig ltie som jag blivit överkörd av ett tåg!

Nu blir det tandborstning innan jag ska springa iväg!

Pusss

Jag är allitd lika snygg!

2011-01-30

Hallå ja! Den här helgen har varit himla rolig, men väldigt stressig.. därför har jag inte rikigt hunnit uppdatera alls! Det hela började med fredagen då jag först jobbade till två, för att sen få skjuts av bästa Emma till tågstationen i Trollhättan. Där hoppade jag på tåget mot Götlaborg där Elin redan satt! Så vi shoppade på rean och spanade i secondhand affärer, som väntat var rean the shit på både monki och weekday.. hittadee en svart kofta ( finally) , ett fint linne och en skjorta för ynka 260 spänn! Sjuuukt gött! Vi träffade även Alexander och hängde runt lite med honom, käkade svin god sallad på "slimfood" ( jag vet skit töntigt namn).
Vi hälsade även på Lovisa som jobbar på Beyond retro och kikade runt lite där.. men vi hade lite halv bråttom till tåget så vi fick ingen rikgit ro att kolla så mycket osm vi hade velat.
Men allt som all var det en himla trevlig dag!

Igår hände det grejer hela dagen lång.
Jag började dagen med att hjälpa mamma och pappa att flytta.. Den nya lägenheten är jätte jätte fin!
Så vi bar grejer , fixade och donade.
VA lämnade även av grejeri min lägenhet som stått i deras förråd , så nu ser min lägenhet också ut som ett bombnedslag! Men jag ska ta i tu med det snarast.
Sen bar det iväg till Cheerleadingen för att först å två timmar innan uppvsningen , träna på allt vi skulle göra.
Helveeetee vad jobbigt de var att göra hel programet med gymnastik, bygg ,dans och hopp.. alla dog i princip en liten stund.
Själva uppvisningen gick himla bra faktiskt, och det var väldigt roligt att få visa upp vad vi åstakommit hittills!
Pride cheersquad is the shiiit!

Efter uppvsningen traskade jag hemåt och mötte pappa som bar massa grejer själv, så jag häjlpte honom en sväng. Sen var det bara att kasta sig in i duschen.. välja kläder och springa hem till linda.
Tillslut hamnade vi hos Matilda där vi hade himla trevligt.. och i slutet av kvällen gav vi oss i väg till Lipz ( där jag itne varit på ca 3 månader) så det var himla kul.. Man fick se en hel del stollar när man själv var nykter!

Nu sitter jag här och kollar igenom bilder från helgen.. så jag tänkte bjuda er på en bildbomb helt enkelt.
Enjoy!


Lite dans


Sara är lite lätt vig



Attityd?




Våra "små-tjejer"






Pride!!





Här kommer bilderna från lördagskvällen

I full färd med att hets sminka mig




Mot Mathilda




Väl hemma hos Mathilda


Och hon var sjukt taggad!


Som sagt var, sjuuukt taggad


Jag körde min bästa Mc Hammer pose


jag vet dock inte vad Elin sysslade med?


Linda ville inte riktigt vara med på kort




Glada damer




Malin var rätt nöjd


Och visade upp sin "så här blir man smal i ansiktet på kort" pose




En lek som spårade ur


2011-01-27

Hej hej! Här sitter jag och smockar vindruvor i väntan på en skypedate, väntar även på att mitt hår ska torka lite så jag kan blåsa och platta det inför imorgon! Jag och Elin ska ju på en liten tripp till Götet imorgon, det ska bli himla mysigt. Jaga monster rea och finkamma secondhand butiker. Billigt billigt! Ska bli hur roligt som hellst att kika runt i lite större secondhander , som förmodligen har bra mycket ballare och roligare kläder än Eriks hjälpen här i vänersborg! Så självklart hoppas jag på lite roliga fynd. Ska föröska köpa en del bas / vardags kläder, jag är så himla dålig på det.. jag hittar istället saker som är snygga vid utgång! En fika på Nordfelts i paljettklänning är väl halvbra? okej nu överdrev jag väl lite men typ! Vi ska även träffa käraste Alexander Qvist och hänga lite med honom, det ska bli hur trevligt som hellst. Han kan vara den roligast människan jag känner , och han lär väl hitta på en hel del spex! Eftermiddagen/ kvällen har förövrigt varit sjuk stressig.. alla folk kom i slutet av dagen precis lite innan stängning (typisk) och städningen dorg ut på tiden. Så jag fick racea till träningen för att hinna vara med sista timman. Väl inne så fick jag slänga på mig träningslkläder och skor och köra programmet med alla bygg direkt.. vart helt vimsig tillslut. Nu är första gången jag sitter ner på hela dagen i princip, så nu är jag rätt så mör! Nu ska jag prata lite med M sen ska jag fundera på vd jag ska ha på mig imorgon.. vete tusan hur kallt det ska bli? Strumpbrallor i 1o minus är väl ingen hit kanske!

2011-01-26

Hej på er! Här sitter jag och inväntar han den där killen på skype :).. ska absolut inte berätta hur jävla kallt det har blivit här IGEN! -10? kom igeen .. jag som trodde det började gå åt vår hållet..CRAP! Bara för det så har jag garderat mig! var inne en sväng på bikbok efter jobbet och skulle leta efter de gråa shortsen och bodyn! Bodyn hittade jag och norpade åt mig en.. shortsen fanns tyvärr bara i för stor storlek :( får hoppas att det finns mindre i Götet! Jag gjorde dock en fynd.. ett sjutk fynd! Jag köpte en jätte mysig leopard "päls" som kostat 700 kr för 180 kr! Tjena fyndarn! Den är ungefär i modellen som en kavaj.. himla snygg till svarta kläder! Jag hoppas ta mig tusan den är varm också! Jag har även hunnit med att träna en sväng med Elin, som var rätt trött efter nattens allergianfall , som resluterade i akuten i 5 timmar! Stackarn såg helt förstörd ut, och rätt sönderkliad ut i ansiktet. Det var tydligen Frasse (katten) som utlöste det.. iinte gött! Nu mår hon ganska bra iaf som tur är ! Nu kommer nog segproppen in här när som hellst! Ska ta kort på pälsen inom kort! Pusss

2011-01-25

Hej hej :) Jag har precis pallrat mig hem i från cheerleading träningen, och det gick så himla bra idag :) kommer bli jätte jätte roligt med uppvsning känner jag nu! Kändes väl lite halvbra igår, men nu har vi gjort några mindre ändringar så nu blev allt kanon! Bra jobbat killar och tjejer!! Idag var ialla fall jag och mami på ikea heela dagen! Det var himla mysigt och vi hittade massa fint ( framförr allt jag) Jag hittade kanonfina tavlor som jag ska hänga över soffan, som gick i brun,beige och vitt.. precis som resten av sakerna! Sen en sån mysig "fårskinns matta" som jag ska ha vid sängen,så det blir det första man sätter tårna i på morgonen..mysigt! Jag fyndade även lite annat smått och gott, bland annat en trådback med fyra backar att ha inne i garderoben, så det blir lite mer organistation på sakerna! Så nu krävs bara lite bra spikar att sätta upp tavlor etc med så kommer det bli jäätte fint hemma :) Nu är även möglet borta och snart resten av fukten med, så nu kan jag snart sova i min säng och bara mysa där :D gött gött gött! Jag ska snart ta tag i mig själv och hoppa in i duschen innan jag ska skypa med min bästa :) Puss på er

Ikea!

Nuu ska jag vaccinera mig mot svininfluensan (igen), är i riskgrupp 1 bara för jag har astma så jag ahr inte mycket till val tyvärr!
Men efter dte bär det av emot ikea :)

Eat, sleep, cheer!

Då var träning nummer 2 avklarad den med :) vi övade inför uppvisningen som är på lördag, och det gick fin fint :) fick dock en spark på knät så de gör as ont nu :( men men de försvinner nog snart!
Men vi var iaf grymma , sjukt grymma också!
Föröskte filma med min cp kamera, men det går inte att kolla på dem på datorn!!! Skit skit skit!
Lyckades dock ta en halv crappy bild som ni kan få se !
Nu blir det sova innan jag ska upp och köra pappa till jobbet så jag kan ha våran (nya) bil till ikea :)
Ska även sätta mig och skriva en lista inför ikea imorgon!

Sov så gott allihopa!

Lite lätt smutsig lins


2011-01-24

Nu sticker jag och fika en sväng med Emma och Linda, sen bär det av emot sportlife för träning nummer 1 för dagen lite powerwalk och kanske lite springa på bandet om mitt knä tillåter :)
Ikväll är det extra träning med cheerleadingen också :)Jag hann in träna igår så jag tar igen det idag!
Har även ringt och hetsat min hyresvärd så vi får se hur det går! Nu återstår bara min sjukgymnast.


2011-01-23

hejsan :)

Jag har visst råkat glömma att blogga på två dagar, jag är rätt tankspridd (eller senil?)
Ni har i alla fall inte missat så värst mycket kan jag väl säga!
Helgen har varit jätte jätte lugn.. har jobbat tidigt alla dagar så jag har inte haft mycket till val tyvärr!
Och på jobbet har det varit allt annat än lungt vill jag lova.. fattigaste helgen på året? My ass!
Folk över allt som rycker och sliter och tjatar och bråkar! Jösses!!
Idag har det varit hyffsat lugnt i alla fall, så de är gött!

Imorgon är jag ledig eller ja.. jag ska på upprop inför natur b, men efter det är jag ledig!
Då ska jag ringa diverse arga samtal.. dels till min hyresvärd och kräva att jag itne behöver betala hela hyra, pga att det är fuktskada som resulterat i mögel.. så nu står det en avfuktare och brummar.
Eftersom jag har astma så är det farligt för mig att vara där.
Även till vårdcentralen och kräva att de kolla upp mitt knä igen , för nu gör det apont helatiden , de har hållt på såhär i 5 år.. så nu får det minsann öppna knät och kolla så det itne är en trasig menisk ändå!
Bara att lägga på den arga rösten ( om jag nu har någon) och ryta lite!

På tisdag ska jag och mami till ikea :D de ska sjuk gött att få köpt de sista till lägenheten.. jag längtar.
Längtar även tills jag och elin ska till gbg.. då ska jag sätta sprätt på lite pengar och shoppa loss :)

Jag hittade lite godbitar från bikbok som jag är väldigt sugen på!
Jag ÄLSKAR de blå och grå shortsen, fanns ett par liknanade de grå på topshop.. dock väldigt mycket dyrare.
Så jag hoppas jag hinner lägga vantar på ett par:)





2011-01-20

Hej hej!

Här sitter jag och inväntar M på skype :) ska se huret går med bilförsäljning och biljettköp !
Själv har jag ganska nyss kommit hem ifrån Cheerleading träningen, har även hunnit duscha och proppa en aplesin med! Träningen gick fint förutom mitt cpknä som bråkar med mig och gör ont!
Segt att inte kunna göra allt som alla andra kan göra.. men det går nog över snart.. lite överansträngt.
Dagen förövrigt har varit väldigt lung.. både på jobbet och hemma. Är sämst på att gå upp tidigt, så jag fick powernapa en sväng innan träningen. Det är rätt gött men jag böir alltid som en yr höna när jag sovit på dagen , sen tar de ett tag innan jag är med i gamet igen!

Från det ena till det andra så börar det hända grejer i kompiskretsarna.. Bella ska ha barn fick jag reda på igår, så himla kul ska det bli med en liten knodd! Jag är fortfarande i chock men jätte gad för deras skull.
Och idag fick jag höra att Rebecca har förlovat sig! Jätte jätte kul för hennes skull med.
Alltså tjejer, börjar vi bli gamla nu? De känns tusan så alltså!
Neru kids får det allt dröja ett bra tag innan det blir må jag säga.. vi ska hitta på massa ballt först!
Jag har ju min lilla skrutt som jah kan mysa med så länge ( min brors barn) som egentligen är snart tre så så liten är hon inte längre.. men världens bästa är hon :) Så det får räcka gott och väl!

Bästa skrutt<3





Svettig och go!

Sådäär ja! Då var dagens träning klares :) känns sjukt skönt och det var nästan bara jag på hela gymet, så jag slapp slåss om springbanden :)
Jag gick en bit och sprang en bit, as gött att jag faktiskt pallar att springa nu :) Knät gjorde inte så farligt ont heller! Jag ska snart ta tag i att laga lite mat, är väldigt sugen på bönor så någon form av bönrätt får det bli!
Mättsamt och inte så många kalorier, kanon bra!
Försökte ta en bild på min vinröda fejja men de syns ju inte alls på bilden , dock kommer mina "svettlockar" fram.. snyggt!

Undrar vart mina ögonfransar tog vägen? tackar vet jag mascara!

2011-01-19

Nu ska jag snart sticka till gymet, helt sälv dagen till ära!
Alla mina träningsdamer (förutom Elin som är sjuk) ska träna ikväll och det hinns tyvärr inte med.
Dessutom är det gratisvecka denna veckan så känns som det är smart att gå vid den här tiden då det kanske inte är folk överallt!
Meen nu har jag iaf fixat sensation white copenhagen skivan till min mp3 så nu jääklar har jag peppande musik iaf! Råkad tyvärr pajja knät lite igår på träningen. Dum som jag är så hoppade jag lite pike och toe touch hopp utan skor.. de gick väl sådär med knät när det inte fanns något med dämpning att landa på! Körkskalle kathrine persson! Men men .. får gå hela tiden istället för att springa så  ska det nog gå bra :)

Ikväll blir det nog fika med Alnes också:) Känns som det var evigheter sen.. ska bli svin kul att få höra på alla sjuka saker han säkerligen lyckats med den senaste tiden! Jag lovar er att han lyckas med det mesta!

Och du älskade carzan http://carzan.blogg.se jag ska ge dig maassa makrillsburkar när du fyller år, så kanske du också börjar tycka om dem ;)

Whooop whoop!

2011-01-18

Hej allihopa :)

Jag sitter här och lurar på vad jag ska äta till frukost , är lite trött på youghurt nu faktiskt!
Makrillfilé i tomatsås lockar nog tror jag, svin gött är det!
Sjukt skönt att kunna ta det lugnt på morgonen innan man ska till jobbet, jag börjar nämligen inte förrän två idag.
Ska snart prata lite med min hyresvärd om läckan.. det är farligt för mig med astma att vara där om det blir mögel sa doktorn, så får försökaa hetsa dem lite att fixa det!

Förövrigt så har jag gått ned 4,3 kg nu, helt sick :) jag tycker väl egentligen inte att det syns så jätte mycket.. förutom ansiktet kanske.. men de kommer väl :).. 4 cm i midjan även , såg jag när jag mätte förut :)
Ska bli trevligt att ta på sig bikini när vi ska utomlands faktiskt och känna att man gjort något bra!
Tänkte vara svin snygg när markus kommer hem också!
Imorgon har det gått 45 dagar och då är det 46 kvar.. så halva tiden :).. hoppas på att februari går fort som fan så jag och Elin kan få åka iväg.. för när vi kommerh em är det bara någon dag eller två kvar tills han är hemma :D Vi får väl se vart vi hamnar, de vet vi ju itne förrän ca tv å veckor innan så! Men bara det är varmt och sol är jag nöjd!

Funderar på att börja packa träningsväskan ( ska träna cheer efter jobbet) och göra lite frulle!
Ha en fin fin tisdag!

Pusss



Mmmmmm!


2011-01-16

Hejsan!

Här har ni hemligheten som vi höll på att fiffla med :)

Här var resultatet av gårdagens slingning av Elins hår ( märk väl de gula 90-tals slingorna i luggen)



Dock inte lika illa i snedbena



så vi åtgärdade problemet.. först åkte den röda färgen i!



Då blev det såhär rött!


Sen åkte den brun färgen i och så här blev det :D sjukt snygg tjej!

Secrets!

Imorgon ska jag och Elin hitta på dumheter.. Ni får se imorgon eftermiddag vad vi har hittat på!

2011-01-15

Hej hopp!

Jag har precis släppt hem Elin med ett hår i nyans gul, hahah de går aldrig bra när vi ska slinga de jäkla håret!!
Nu ska jag snart ta tag i mig själv och börja fixa och trixa lite innan jag ska hem till allas våran Alexandra Drowan Kirtzell på Inflyttningsfest/Födelsedagskalas och peppen är hög :)
Dock ska jag ju inte dricka något, vill itne pajja träningen osv nu när det går så bra! Kanske låter lite törrt , men så får det bli!
Så just nu funderar jag lite på vad tusan jag ska ta på mig, alltid det stora problemet innan man ska göra något..Ska man ha klänning eller brallor? svart eller mönstrat, höga eller låga skor.. osv osv osv!
Ytligt? JA , men vad tusan!

Idag har vi även hunnit med att träna en sväng ( hängde på låset när det öppnade), handla present till Drowan, En sväng till secondhanden Eriks hjälpen ( där jag förövrigt köpte en blå badrumsmatta för 15 spänn) och sen nu "fixat" eller snarare fördärvat Elins hår!
Det har även gått 41 dagar nu, och imorgon har det gått 6 veckor och är 6 veckor kvar så nu är de fanimej halva tiden som gått.. snart börjar räkningen nedåt.. jag är nästan redan nervös och jag längtar så det gör ont i hjärtat ibland. Men jag har klarat det ( tack vara alla sjukt underbara vänner både på och utanför jobbet) och de känns sjukt bra att jag inte deppat ihjäl mig utan faktiskt tagit vara på denna tiden! Men den tiden som kommer med M ska jag ta vara på ännu mer :)

K ÄR L E K <3



( det är INTE ok att vara såhär brun )

sittpuffar!

Spana in mina nya sittpuffar till apartamenton :)
Bara 199:- kr på Ellos av alla ställen!

( båda är lika mörka som den längst bort, bara blixten som förvirrar lite )


2011-01-13

Hej allihopa!

Sitter här i soffan precis hemkommen från min bror.
Fick ett samtal av mamma när jag tränade cheerleading, att tydligen hade min brors fru blivit yr på jobbet och tappat talförmågan , så ambulansen fick köra in henne till NÄL och min bror fick åka efter.
Så vi har vart där och hängt med deras barn en sväng.
Just nu vet inte läkarna vad det är och vi får svar på proverna och dator tomografin imrogon.. hon har haft lite ont i huvudet det sneaste och känt sig lite yr.. vi får hoppas på det bästa och hålla tummarna att det inte är något farligt! De finns inte att det ska vara det helt enkelt!
Så just nu förösker jag varva ner lite innan jag ska prata med M!

Dagen i övrigt har varit sjuuukt seg.. jag och Amanda har städat, städat och städat lite till i brist på annat.
Amanda har även roat sig med att kolla på när jag väger maten och frågat om jag kan väga diverse saker.. haha uttråkade till max!
Efter jobbet tränade jag cheer sista timman iaf, och det gick fin fint :)
Imorgon är jag ledig och lördag söndag med.. det ska bli så jäkla skönt att inte ha några måsten ( förutom träningen ) i några dagar :)
Imorgon kommer även Björn , en av mina bästa vänner från Lund till trollhättan och ska sova på Swania med sitt innebandy lag.. itne hunnit träffa honom på skit länge så de ska bli hur gött som hellst :)

Ne nu ska jag skypa med älsklingen , och Nu kom han in !

Puss på er


2011-01-12

Yes idag är det 12e ,vilket betyder att jag och M hängt ihop i 4 månader :)
De bästa 4 månaderna någonsin måste jag säga, även fast han är på andra sidan jorden så känns allt bara så jäkla bra! Ännu bättre kommer det bli när han kommer hem!
Jag har verkligen träffat världens bästa, och verkligen träffat rätt den här gång känns det som!
Bästa bästa du älskling, jag älskar dig så otroligt mycket!

Från det ena till det andra!
Läste precis att H&m ska lansera sitt lite lyxigare märke COS (Collection of style) i Sverige!
Första butiken ska som lätt uträknat ligga i Stockholm. Enligt Sofie Fahrman så är det KLäder med en lyxigare twist till ett bra pris, vilket  jag tycker låter himla bra.
Vi får bara hoppas att de öppnar en sån till affär i Götet snart också :)

Bild från en COS butik i Paris

Nu ska jag hoppa i träninigskläderna och bege mig mot sportlife en sväng för lite core :)

puss

2011-01-11

Guuud vad trött jag är nu! Konstant träning i två timmar.. sjukt gött men sjukt jobbigt!
Men bra gick det , så jag är himla nöjd :)
Så nu sitter jag här och orkar inte röra på mig alls i mjukisbrallor..skönt!
Fick för övrigt byta pass iimorgon så jobba 8-16 istället för 14-20.. så då hinner jag gå på spinningen och coren :D 30 min spinning och 30 min core är ett himla bra påhitt.. då kan man ta ut sig som fan på den halvtimman spinning!
Jag hade tänkt ta lite kort på träningen idag så ni kunde få se, men det hanns inte med , får styra upp det någon annan dag istället :)
Om 2 timmar är det dags för skype.. råkade säga att vi skulle ta det sent för hans skull eftersom jag började sent, men det gör jag ju inte nu längre.. men va tusan somnar inte tidigt ändå :)
Är sjukt nyfiken på deras planer, jag tycker ju han kan komma hem till mig nu.. men de lär inte hända än så ..bit ihop:)

Nej nu ska tänderna borstas!

Pusss

Snyggaste paret ever?

2011-01-11

Goddag!

Jag kom ganska nyss hem ifrån jobbet och landade i soffan framför simpsons. Är sviintrött verkligen.. varför vet jag itne för det har varit hur lungt som hellst idag. Kanske är just därför?
Så här sitter jag nu och käkar lite läkerol.. har käkat för många tror jag för de börjar morra i magen! Men goda är dem när man itne får äta annat som är lite sött ens:)
Ska nog hålla mig i soffläge fram tills jag ska och träna cheerleading sen, ska bli sjukt roligt nu när det går så bra som det går! Och idag beställer Camilla dräkterna:D liiille gött
Vill även passa på att Gratta Linda till den nya lägenheten :) Inflyttningsfest snarast!!

Längtar även till skypen med M ikväll, de regnar ju och är översvämning i Australien så de kanske ska ändra sina resplaner, så jag är sjuk nyfiken på vad de ska ta sig till! De har ju haft lika mycket regn som sol nu det senaste , så jag förstår att de är trötta på det nu! Jag är bara glad om de rör sig i från surfers nu. för jag är fasen orolig jämt att de ska fastna i översvämningen , och det går itne för sig för jag vill ju ha hem honom snart :)

Nej nu ska jag fortsätta med simpsons här :)

Pussss

Galet bra Låt :)


Taaadaaaa!



SJukt gött, Gordon skulle vara stolt!

Keri Hilson

Allitd tyckt att Keri Hilson är himla duktig och sjukt snygg!
Därför blev jag sjukt nöjd när jag fick se den här videon på mtv precis.
Klockren video när hon blandar snuttar från gamla videos bland annat en gammal Janet jackson och en gammal TLC video! Ball :)


2011-01-10

Hallihallå

Jag är nyss hemkommen från Siba efter en sväng där med mami, köpte en sån där turban.. de är sjukt snyggt på andra.. men jag ser mest ut som en kondom.. ska försöka få det snyggt sen haha!
Något mer blev det inte, det kostade bra 50 kr så de kände jag väl att jag kunde unna mig:)
Snart ska jag laga lite mat som jag fått inspiration av fårn lindsys.blogg.se.. tror det kan bli kanon gott !
Fyllda auberginer med köttfärs och grejer i.. så snart är det dags att svira om till mästerkocken!
Och idag mår jag bra igen så ska ge mig på ett försiktigt träningspass med Emma senare tänkte jag :), Ställde mig på vågen imorse och fick se att de försvunnit 3 kg.. jagär så jävla stolt över mig själv så det är inte klokt.
Snart kan jag ha Tighta klänningar igen :D:D

Hade fått kommentarer om dräkten såg jag, skoj :)
Så Linda med VI menade jag  mig och tjejerna i laget jag betalar den helt själv faktiskt!
Och sabrina.. jo den andra var blå ,svart och vit och med veckad kjol så de här är lite mer annorlunda :D ( och så sjukt mycket kortare tyvärr :P)
Jag längtar som tuuusan nu, vi kommer vara kalas snygga :)

Såg förresten på victoria törnegrens blogg att Elin Kling ska släppa en kollektion för H&M och jag kan säga att det är den enda H&M kollektionen jag faktiskt sett fram emot att få se!
Hon har sån sjuk talang så jag tror det kan bli galet snygga grejer.. Heja Elin!

Nej nu ska jag nog börja förbereda maten här! Kalla mig Gordon!

Pusss


2011-01-09

Godkväll :)

Här sitter jag och lyssnar på stormen utanför fönstret. för jäävel vad det blåser.. snart kommer rutan in och hälsar på! Snart ska jag skypa med älsklingen en sväng innan det bli hopp i sängen :)
Imorgon är jag dock ledig :), ska hinna med lite saker då..som björnresor tillexempel och häng med Emmi :)
Ska väl även försökaa mig på att träna imrogon igen, för idag har jag allt kännt mig lite bättre, förutom att jag har lock för örat som jag haft i tre dagar och det vägrar att släppa.
Springer runt på jobebt och säger vaaaa? hela tiden.

Idag var det även sjuuuk lugnt på jobbet, det märks att folk ( inklusive jag) har slut på chash , för det är i princip ingen ute på vare sig siba eller etage nu. De väntar väl på den feta lönen som kommer i nu i jaunari!
Den väntar jag med vill jag lova, då blir det minsann ikea och kanske kanske några snygga kläder äntligen kan inhandlas. Är så så sjukt trött på mina att jag slänger onda blickar på dem när jag kommer åt!
Ska dra med min kära mor till gbg någon dag med och gå loss. Jag vill ha två par cheap monday jeans iaf.. bästa cheap monday!
Men först ska vi lägga cirka två laxar på cheerleading dräkt.. längtar som fasen tills den kommer :)
Dom är sjukt snygga vill jag lova, och jag ska vara en jäkla pingla i min med!
Sitter här och försöker rota fram en bild så ni kan få se de andra i dräkterna och få en smygkik på hur dem ser ut :)
Har förresten även hunnit med en Fika med Lisa, Drowan och Elin idag på strandgatan.. det var himla mysigt att bara sitta och prata massa skit :) Jag älskar att lisa dropar kommentaren " Det är väl  på topshop i Göteborg de har en maskeradavdelning?" och syftar på beyond retro.. jag skrattade i en halvtimma! Bra jobbat Lisa!

nej nu kommer hjärtat in snart här!
Sov gott allihopa.

Pusss

Patriots <3 ( så sjukt snygga är dräkterna)



2011-01-08

Hej allihopa!

Jag har nästa precis kommit hem i från jobbet, som har varit både hektiskt och lugnt.. Börjar känna av förkyldningen som tusan igen :( Så nu har jag tagit en alvedon och hoppas på det bästa.. "skoj"!
Så jag väntar på om Elin ska ut och svira eller om hon ska hänga med mig och chilla istället, blri tyvårr inget galej för mig alls.. börjar tidigt imorgon och ska hinna skypa med älskling innan jobbet med. Han var ut och och röjde igår så han slapp undan att gå upp tidigt. Det är min tur att göra det nu!
Men de gör jag så gärna:D
Har lille ont i nacken med så ska försöka kräva lite massage av Elin, antingen slänga upp valpögonen eller hota med stryk.. vet itne rikgit vilken taktik som är den bästa än!

Skrattade även nästan i hjäl mig på jobbet idag, för Jennifer den lilla skitungen hade hittat på hyss igår som hade filmats.
Hon hade gömt sig i garderoben där vi hänger in våra jackor i omklädningsrummet, dragit upp luvan och snurrat in ansiktet med en halsduk. Där väntade hon tills någon stackare kom och skulle hänga in jackan och hoppade fram och vrålade och skrämde skiten ur dem. Rebecca var partner in crime och smög efter med mobilen och filmade cirkusen.. tror alla fick sig en dos.. ( jag var ledig så jag slapp, tur de för jag hade nog bajjat ner mig)
Jag har en bild ni ska få se , men jag tror jag kan få tag på en film snart också!
Så här kommer beviset !

Sjuka unge!




2011-01-07

Hej igen :)
Jag är nyss hem kommen från Emma , vi ar hängt där lite och pratat lite allmän skit :) Himla trevligt.
Även fått uppleva vänersborgs mest högljudda hund, mopsen Buddah.. låter som en gris 24/7! Men söt är han :)
Snart ska jag skypa med älskling :D, sen ska jag lägga mig i och sova för jag är snorig som få nu.. INTE OK!
Imorgon väntar jobb igen 10-18.. helt okej tid! Ska föröska att inte snora i maten.. nej fy vad äcklig jag är!
Ne nu kommer snart älsklingen in :) hörs imorgon!
Pusss


Jag och "emo" Drowan på nyår!


2011-01-07

Godmorgon!

Har precis vinkat av de som var här hos mamma och pappa och kollade på lägenheten, de älskade den så de verkar som de ska ha den :).
Så nu ska jag snart möta Elin och träna en sväng.. är fortfarande snorig men har inte ont i halsen så jag ska träna lite lungt idag. Kanske lite armar och så.. skippar konditionen idag :)
Upptäckte även att jag minsann har gått ned ett kg.. låter inte så mycket för världen men de känns grymt att det man gör verkligen gör nytta :) ( älskling oroa dig inte jag ska inte blir skit smal :) ).
Ska bara trycka i mig ltie nässpray så är jag fit for fight!
Efter träningen ska jag minsann njuta av en ledig dag!
Vad ska ni göra i helgen?

Jag och Elin efter en vanlig träningsrunda

2011-01-06

Hej hej :)

Har precis sagt hej då till Elin som vart här och hängt en sväng :), och snart snart ska jag skypa med min bästa :)
Sitter även och snorar och hostar, tack vare träningen tisdag onsdag.. jäkla skit.. men det försvinner nog hoppas jag ! På tal om träning så gick cheerleadingen så jääävla bra idag, alla vara taggade till tusen och programet börjar se så sjukt sjukt snyggt ut. Alla är så synkade och det är så himla snyggt!
Fortsätter det så här kommer dm bli awesome :D
Ska även beställa dräkterna i veckan.. herrejösses korta är dem..inte min påse rikigt, men vad gör man inte!

Förövrigt så går deffen fin fint ( ja johanna jag ska vara försiktigt :) ). Stod och bakade fyra monsterstora kalddkakor på jobbet idag och jag smakade tusan inte en endaste droppe.. det kanske itne låter så bra men jag var sjukt stolt över mig själv vill jag lova :).. Är inte lika trött och hungrig längre heller så det känns kanoners bra :).. Mätte midjan förut och ca 2 cm var borta.. skönt säger jag :)

Ne kära ni nu kommer snart älskling in på skype.. förresten så är det bara 59 dagar kvar idag :D
Förstår ni? inte 90 inte 80 inte 70 och inte ens 60 dagar :D ( stay positive)
Slänger upp en bild från nyår till er :)

Pusss

Lika snygg på bild som alltid!



2011-01-05

Yes jag lever, och jag är inte kidnappad.. jag har bara haft en sjuk svacka så jag har inte alls haft lust att blogga.
Kändes sjukt töntigt att säga att jag skulle ha "bloggpause" eftersom jag verkligen inte är en "storbloggare" som det så fint kallas.. så jag antog att ni kanske förstod det själva :)
Här har allt rullat på som vanligt jobb jobb och jobb!
Det som ändrats har dock varit att jag och Elin har påbörjat en så kallad "deff" , jag vet det låter skit töntigt.
Dock är det väldigt behövligt känner jag , och jag har verkligen gett mig fan på det.
Vi har börjat träna en hel del och även satt en gränas på ca 700- 800 kalorier om dagen, visst blir man väldigt trött nu i början och är konstant lite hungrig.. men det ger med sig med tiden!
Så nu jävlar :).. jag är itne ute efter att bli smal som en pinne.. men smalar och tightare. så håll tummarna :)
Jag har varit sjuuk duktig de senaste dagarna och det är ju en sysselsättning i sig nu när jag bara går och räknar dagar.. då kan jag lika gärna räkna kalorier med ;).. Finns en jätte bra sida www.kaloritabell.se där det står  vad livsmedel inehåller per 100 g.. kanon bra!

Idag är det även 30 dagar sedan älskling åkte iväg.. det har både gått skit snabbt och skit segt..
Men det har dock gått bra, tills för en vecka sen.. då känndes allt sjukt dåligt och som att de aldrig skulle komma hem i princip.. de har ju gått 30 dagar och det är guld.. men samtidigt vet jag att det är dubbel så lång tid kvar.
Jag tror det blir bättre när januari är över för då kan man börja räkna ned i stället för upp.. och i slutet på februari drar jag och fröken Örlin på någon go semester så vi med är bruna när det kommer hem :)
Fösöker även tänka på den sjuka lyckan jag kommer känna när jag möter honom på flygplatsen.. och då känns det faktiskt värt det.. Min bästa <3

idag har jag även varit ledig, så jag har sett till att fått lite saker gjorda.. Jag och Elin slängde ut julen ur min lägenhet.. lille gött säger jag. Jag har störst mig på de röda julgardinerna som förstört färgerna i rummet.
Sen klippde vi även ned granen.. som fan var ett heltids jobb.. granjäveln barrade ju såfort man nös typ.. herre jösses! Så vi klippte bort alla grenar och sen gjorde Elin en karatespark på den på mitten så den gick i bitar.. SJUKT snyggt gjort! Sen städade jag hela lägenhten så den är reen och fin :) Satte även upp min nya kökslampa som jag fick av lindsy (Taaack :) ).. och ja de var Elin som satte upp lampan.. min egna fixarfrasse.. du är guld värd <3
Kvällen avslutade vi med en spelkväll.. sjukt trevligt med lite sällskapsspel :)
Nu ska jag snart skypa med älsklingen :D
Lägger upp lite bilder på lägenheten och en och annan från spelet ( blev itne så många för alla kortvägrade)

Min lilla fönsterhörna







K ä r l e k <3


Sovalkoven ( det är bättre bäddat än det ser ut)


Köket :)


Spelen som spelades


Elin med sin älskade ( som alla andra som skaffar iphone)


Lisa sjukt nöjd med godispåsen hon grävde upp ur mina sopor!

2011!

Hej allihopa!
Jag är världens degigaste lördag med ELin och jag tänker fortsätta med det!
Lovar att lägga ut bilder och skriva om nyår imorgon!

Pusss

RSS 2.0