2011-12-29

Hello :)
Jag vet att jag varit sämst på att blogga nu över jul, men på jul är de minsann okej :) Jag har vart upptagen med julfirande överallt så jag har inte rikigt haft tid om jag ska vara ärlig!
Jag har även ( och gör det fortfarande) panik pluggat inför tentan som är den 3 Januari!

Julen var hur mysig som som helst :) På julafton var vi och åt frukost med mina föräldrar, sen åkte vi hemtill M's familj och firade där hela kvällen, vilketvar super trevligt! Dock fick vi alldeles för mycket julklappar, som vi är hur nöjda med som helst! Bland annat en dammsugare.. thank you lord! Ja , jag vte att jag låter som en gammal husmor , men den vi hade var verkligen svindålig!
På juldagen var det dags att fira med hela min famil, de blir som cirkus cirkör när alla är hemma på samma gång, men vi hade det jätte mysig och vi fick fin fina klappar :) alla barn fick så mycket att de knappt syntes bakom sin jätte hög!
Efter detta var det dags för fest i ett hus som M's bror hade hyrt, vi dansade loss på dansgolvet och hade jätte roligt hela kvällen, så det var verkligen jätte lyckat !

Idag ska jag pröva mitt sista hopp inför nyår, annars för det bli en svart enkel klänning som hänger i min garderob! Klänningen jag ska pröva är Lindas och den är i från Elin Klings Nowhere kollektion :) En ljusgrå jätte fin klänning :) så vi får hoppas på att den är lika snygg på mig som på Linda :)
Jag har även beställt ett par svarta Lita insiprerade skor från Nelly som jag hoppas på kommer idag eller imorgon. Så blir det den ljusgrå klänningen blir de de skorna. Blir de den svarta blir det de guldiga skorna :)
Ska lägga upp bilder om jag kan så ska ni få hjläpa mig att välja :)

Nu måste jag verkligen ned i tvättstugan och sen plugga!
Puss


Dessa dimper snart ned i min brevlåda :)
Amadi SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

2011-12-22

Två dagar kvar till julafton, TVÅ! hur sjukt?
jag har iallfall lyckats bli klar med det mesta, har en julklapp kvar och lite mat kvar att handla imorgon.. även lite kvar att plugga imorgon.. sen tar jag ledigt i två dagar. Det fötjänar jag kan jag tycka!
De senaste tvådagarna har jag fixat och grejat, bland annat gjort julskinkan och pluggat ca 4-5 timmar om dagen, så nu är det dags att få slappna av lite!
Hur julskinkan smakar vet jag inte rikgit än, får ta mig ett hugg i den lite senare :)
jag har även fått i uppgift att göra en Janssons till vårat mini julbord vi ska ha hemma hos Robin och Sandra imrogon, med tanke på att jag adlrig gjort det förut så kan det gå hur som helst.. men hey hur svårt kan det vara?
Någon snö verkar det å andra sidan inte som vi kan räkna med :( känns som att halva julkänslan uteblir i hop med snön :( Men men jag får låta bli att titta ut genom förnstret ;)
Lyssnade tilloch med på julmusik när jag powerwalkade igår haha!
Nu har jag tagit en pause i pluggande och tänkte att jag skulle slipa och måla våran stol till skrivbordet en sista gång. Vi har inte rikgit hunnit/prioriterat den, så nu ska den minsann bli färdig!
Jag har även planerat in ett Zumba pass ikväll, då vi har ett litet "jullov" från cheerleadingen ikväll :)

Nu är förresten restaurangen bokad inför nyår, någon fick ta tag i det och det blev tillslut jag som blev lite stressad över det och ringde en Italiens restaurang som verkar hur bra som helst :) Kände att när vi väl bokat in något på nyår så var jag väl itne jätte sugen på att äta på donken ;)

Dags att försöka plocka fram min kreativa sida som kanske finns någonstans där inne ;)
Puss

Resaturang Il Peccanto, ser rätt okej ut ;)

2011-12-19

Hallå gänget!

Jag sitter här och pluggar lite, ska snart ge mig iväg emot sjukgymnasten! Tänkte vara smart och slå två flugor i en smäll, så jag tar och går en extra sväng så jag får en powerwalk på köpet :)
Sen är det bara att handla lite och sen hem igen och isolera sig för lite mera plugg! Lika bra att hårdköra dagarna då man är ledig.
Jag fick förresten ett sms från posten i går , där det stod att mitt paket från Nelly är på väg.. eh va? Jag har inte beställt något från Nelly nu! Så det ska bli spännande att se vad det är som kommer nu, kanske ännu en förstor klänning? haha
Gårdagens adventsmys var trevligt :) tanken var att vi skulle kolla på någon julig film, men Klas tyckte att det var en jätte dålig idé, så det slutade med att vi kollade på Baksmällan 2 som nog var ännu sjukare än första filmen. Har ni inte sett den och vill skratta lite så borde ni verkligen titta på den!
Jag kan ju även berätta att jakten på nyårsklänningen går skit dåligt! Inte hittat någon annan som känns "rätt".. antingen är alla för tråkiga eller för mycket.. gah! Har dock en enkel svart tubklänning som det kanske får bli om jag inte hittar något annat. Mina guld skor får väga upp den "tråkiga" klänningen helt enkelt!

Nu är det dags att ta tjuren vid hornen!
Puss

Förra nyår! Herregud vad mitt hår har vuxit!

2011-12-18

Hahah är det fem dagar sen jag bloggade? trodde jag gjorde de i förrgår´..Jösses!
Det var i alla fall inte med flit :) jag har pluggat och jobbat och grejat så jag har visst totalt glömt bort det, förlåt :)

Jag sitter här och kikar på Harry Potter en sväng och bara tar det lite lungt!
Om någon timma så kommer det lite vänner hit och ska adventsmysa lite :) , gjorde lite mer knäck imorses som faktiskt blev sjukt bra den här gången.. körde lite safe och gjorde dem i micron direkt:P
Vi har även bakat pepparkakor ( på hemmagjord deg) och pepparkaks muffins!
Det är något som händer med mig kring jul, jag blir väldigt huslig och bakar och fixar.. något som händer väldigt sällan annars, men i juletid förvandlas jag till en rikigt husmor!
Vi köpte även en gran igår som vi satte upp och pyntade, tomtarna och lite juldukar fick ockås komma fram!
Brukar alltid vänta med det tills dagen innan, men med  tanke på hur vädret varit de senaste så kände jag att jag behövde få lite julstämning.. så jag fuskade lite :)

Jag känner mig lite förvirrad idag, har trott att det är måndag hel dagen, för i går tog vi det bara väldigt lugnt och lagade mat och kollade på film. En söndagssyssla kan tyckas, så då blir det automatiskt måndag idag.
Det är de som är så skönt med att gå ut eller jobba på fredagar , då får man helt plötsligt två söndagar!
Dock har jag lyxen att vara ledig imrogon, eller ja jag har egna studier och eftersom vi har tenta ganska så snart så lär det inte bli en så värst ledig dag ändå. Ska hinna med sjukgymnasten, sola och träna också.
Lika bra att köra på :)
På kvällen ska vi ha julmys med O'learys , leka julklapps leken, dricka vin och äta ost.
Känner jag mina kollegor rätt så lär det dock inte bli någon lugn myskväll , utan snarare ett urspår av dess like :P

Nu ska jag gå och fixa lite inför kvällen, ha en skön 4:e advent :)
Puss

Ni kan ju gissa vem som gjorde vilka pepparkakor.


De göttiga muffinsarna


Snyggaste granen i stan

2011-12-13

Hallå där!

Jag kom precis hem i från skolan, helt kanon blöt! Spöregnar och blåser som bara den ute.. underbart vinter väder.. Känns inte jätte rättvist att bara norrland är de enda som får någon snö!
Vi hann med att titta på trollhättans luciatåg innan vi åkte hem, de var ganska så duktiga faktiskt! Dock hade de gröna band i midjan, någon som vet hur det kommer sig? Kanske någon gammal tradition?
Vi var ju och Lussade på Lindas mammas och pappas jobb tidigt imorses.. det var faktiskt jätte mysigt :) Det var jätte längesedan man lussade nu..Annars har jag varit med i luciatåg från förskolan till tredje året på gymnasiet, så nu var det väl på tiden :) jag hade dock glömt hur förbannat varma lusselinnena kan bli.. vi var ett väldigt lökigt luciatåg om man säger så! Åter igen tack till mamma Eva och skogsällskapet för den fina vinflaskan som säkert är lika god som den ser ut :)
Annars har dagen bestått utav föreläsning om matspjäklningen. Den läraren är himla rolig så hon säger " nämen de orkar ni väl inte med" så hoppar hon över bilder och delar ut raster hit och dit.. för att "Vi" ser trötta ut hahah!

Nu håller jag på att pröva nyårsklänningen från nelly som kommit i stolek M.. och eftersom den förra som jag trodde var M men som var Xs faktiskt passade, så var ju den här skit stor! bara att skicka tillbaka IGEN och börja leta efter en annan! Jag kom dock på att jag har en klänning i reserv som jag ska hämta hos Hannah om jag inte hit´tar någon annan! Gud vilket projekt det här blev!
Kom även på att man kanske vill ha något fint på sig på julafton och juldagen också? herre jösses!
Ska ta mig en tur ut till överby imorgon och försöka hitta de sista två klapparna och se ifall de kanske fått in något fint :)
Snart är det även dags att laga lite mat, om min man kan komma hem snart såvi kan handla, vore trevligt att hinna äta innan träningen (cheerleadingen). Idag vankas det lax :) mmmh!


Knäckskola!

Hej!

Ja nu kan jag väl säga så mycket som såhär, att nu vet vi hur knäck ska se ut och smaka och hur den itne ska se ut och inte ska smaka!
Vi började med att göra på oldschool vis och koka i gryta.. de blev väl sisådär kan jag väl säga.. trotts att vi rörde hysteriskt i grytan, så brände det till slut iaf.. vilket resulterade i en ganska mörk och hård knäck, med en "lätt" touch av bränt! Sen tog vi till nymodigheterna och testade att göra den i micron.. blev en ljus ,seg och fin knäck! Så mitt råd till er i julstöket är att använda micron!
Vi gjorde även rocky roads men vi skippade marshmallowsen så de inte blev rikigt lika söta, hur gott som helst :)
Det blev en mysig tredje advent tillslut iallfall, även om det inte blev någon nyårsklänning, ingen jul på liseberg och bränd knäck .. tro det eller ej :)
Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp och plugga och powerwalka imrogon! Vi går den ack så meningsfulla tiden 13.15 - 16.00 i skolan imorgon! Kanon kul!


13 dagar kvar till julafton



Knäckformarna var i alla fall fina



Såhär ska knäcken INTE se ut



såhär bör den se ut!


2011-12-11

Halli hallå:)

Vi kom precis hem ifrån Göteborg! Det blev ingen jul på Liseberg idag:(, vi valde sämsta dagen att åka då det var både Lotta på Liseberg och Frölunda match! Så de var kö både i hela staden och till Liseberg och det fanns inte en enda parkeringsplats:( vi hann iaf gå en sväng på stan innan kaoset bröt ut! Dock hittade vare sig jag eller Sandra någon nyårs klänning, det var verkligen jätte dåligt utbud överallt:( verkar inte som min klänningsotur vänder heller, såg på mitt retur mail från Nelly att den klänningen som jag skickade efter som jag trodde var i storlek m hade de tydligen skickat i xs, så nu beställde jag ju en ny m vilken lär vara jätte stor:( och nu är alla storlekar slut:(åååh!!
Men för att väga upp detta ska vi baka knäck och jul godis och kika på julfilm:)
Resultat på godiset kommer sen:)
Puss


2011-12-07

Hejsan :)

Sitter här och känner mig galet hängig, tjock i halsen och almmänt seg.
Inte okej , för jag har verkligen ingen tid för det.. måste hinna träna, plugga,jobba och fixa massa inför jul.. och på söndag ska vi ju kanske till julmarknaden på liseberg! Så sjukan.. SKÄRP DIG!
Hade tänkt mig att ta mig en tur till sportlife, men jag måste nog erkänna mig besegrad och ta en kväll i soffan utan något plugg , utan bara ta det lungt!
Anledningen till varför jag inte tänker plugga idag är för att vi har haft två olika föreläsningar idag så jag känner mig helt tom i huvudet. Tillslut var vi så trött att vi skrattade åt allt, till och med vår lärare blev lite fnissig emot slutet. Så resten av dagen är det bannemej pluggstopp!

Har planer på att ta i lite hårinpackning och försöka rädda mitt slita egyptenhår.. men förut när M duschade så var vattnet BRUNT.. hur mysigt är det? Ingen aning om vad som är fel, men det jag vet är att jag verkligen inte vill ha det i mitt hår.. vad är du vitsen med att tvätta håret kan man fråga sig?
Men blir inte håret lite fräschare snart så tror jag att en bit ryker efter nyår, så får det växa till sig tills i sommar helt enkelt :) Är faktiskt lite sugen oavsett, men de får vara tills nyår.. kan vara kul att kunna våga/locka håret lite då kanske och det blir ju snyggast om håret är lite längre!

Idag har jag förresten köpt ytterligare två julklappar, så nu har jag bara kvar en julklapp till julklapps leken och en kvar till M, sen är jag helt klar :D M's julklapp som jag beställde kom idag också.. fick skynda mig till postboxen så han inte skulle tjuvkika på avsändaren :)
Hur går det för er med era julklappar?

Typ såhär känner jag mig just nu!


2011-12-06

Hallå bloggen :)

Jag har ganska nyss kommit hem ifrån träningen och ska snart släpa mig in i duschen!
Träningen gick bra idag, vi byggde i princip hela träningen så jag är heelt slut i kroppen nu, energin är verkligen på noll. Men fortsätter det så här så kommer allt gå som smort ( och jag kommer bli väldigt stor och stark).
På vårdcentralen gick det också fint, de tog ett rör med blod, och sen ska doktorn ringa mig nästa onsdag så får jag veta då om de är gluten som bråkar eller om vi ska leta efter något annat som gör det.
Efter vårdcentralen gick jag och köpte sushi mmmmmh, även om jag är en fusksushi ätare :P ( äter den vegetariska) men rikgit gott var det, vänersborgs sushi restaurang får 5 av 5 toasters!
Sen hängde jag hemma hos mamma och pappa innan jag tog mig en powerwalk till träningen :) känns som om den här dagen har varit väldigt effektiv, och de uppskattas.. älskar att få saker gjorda!
Nu sitter jag åter igen om letar nyårsklänningar.. men det finns fortfarande inget intressant, och nelly har fortfarande inte fått in min storlek.. finns bara i XS och hur mycket jag än vill det så är det verkligen inte min storlek! Suck.. men det är bara att leta vidare. Hittade några hyffsade på Nastygal.com.. men efter kenzas inlägg om hur dyr frakten är (ca 1/3 av priset) så känner jag väl sådär inför det.

Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen ner i sängen :)
sov gott
Pusss


eeh... ja!




2011-12-06

Nu ska jag bege mig mot Vänersborg och vårdecentralen för att ta ett gluten test.. så får vi väl se om det är de som bråkar med min mage eller inte..

Skrivbordet är äntligen med handtag:)


2011-12-05

Hallå :)

19 dagar kvar till julafton, hur galet är inte det? Å andra sidan börjar det äntligen bli lite vinterfeeling ute!
Kom precis hem ifrån i powerwalk och jag höll på att vurpa på ispölar flera gånger , så yes nu är det nog minsann vinter :)
De stod på en vädersida att det skulle bli snö på onsdag :)!! Sen kan man väl inte alltid lite på vad de säger , men det hade ju vart super mysigt!
Gärna lite snö till helgen, för på söndag funderar vi på att ta en sväng till Liseberg och gå och mysa på deras julmarknad, försöka få i sig lite julstämning!
Lussekatterna igår blev sjukt bra, jag och Elin är självutnämnda mästare på lussebulle deg! De kanske inte blev jätte snygga, men god blev dem! Så nu har vi lite bullar i frysen för den som är sugen!
Ska försöka ta tag i pepparkaks bak inom kort.. M har fått för sig att vi ska göra ett jätte stort pepparkakshus och göra egna malla, men med tanke på att mitt tålamod är lika med noll och ingenting så lär han få göra det själv.. om han inte vill limma ihop tusen delar!

Idag har jag även tagit tag i mig själv och ringt till doktorn och bokat ett glutentest.. så nu får vi se om vi kan uteslut att det är de eller om det kanske är boven till att min mage är som den är.
Måste föröska få i ordning på den nu, känns väl sådär att behöva ha lite ont eller problem med den varje dag.. man vänjer sig självklart, men det ska man väl inte rikgit behöva.. eller?

Dags för plugg!
Puss

Nöjd,svettig och osminkad efter powerwalken



Som sagt inte så snygg, men väldigt goda

2011-12-04

Hej allihopa!

Sitter här och beställer lite julklappar till M , har bara fyra klappar kvar att köpa nu sen är jag bannemej klar :)
Vi tog en liten tripp ut till torp igår, och jag lyckades hitta massa bra klappar, så nu slipper man vara en av de som stressar runt i panik dagen för julafton :)
Jag har dock ett litet problem, vi ska ha tre klappar 100 kr styck att köra julklappsleken med hemma hos M och hans föräldrar.. frågan är bara vad man ska köpa? Är det någon som har bra förslag så är jag väldigt tacksam , för det står verkligen helt still i mitt huvud. Vi är ett väldigt blandat "gäng" och det ska passa till alla.

Jag fick hem nyårsklänningen igår.. och dragkedjan var sönder.. nu har de inte inne den storleken på nelly så jag har fått sätta den på bevakning IGEN!!.. förhoppningsvis får de in den igen.. annars är jag tillbak på ruta ett.
Har kollat igenom alla sidor jag kan komma på och även gått igenom alla deras festklänningar, men jag hittar inte en enda bra, alla är svin tighta och med tanke på att jag inte ser ut som Kenza så är det inte rikgigt ett alternativ.. man brukar ju äta och dricka lite och då svullnar magen lätt.. vill inte behöva gå runt och tä'nka på att hålla in magen hela kvällen! Har dock tack vare mer träning då knät är bättre och inte så mycket kolhydrater lyckats gå ned två kg , hejdå sommarkilon :) Meen det räcker inte rikgit för att jag ska klämma ned mig i ett korvskinn :)
Från det ena till det andra så ska vi baka lite lussebullar idag ( låter fint när jag precis klagar över att inte kunna ha tight klänning, hej dubbelmoral) men vi ska ha lite andra adventsmys ikväll , med lussebullar glögg och julfilm.. tror att det blir Polar Expressen den här gången :) Så jag ska passa på att plugga lite till nu, sen blir det nog en powerwalk runt spikön innan jag handlar lite bak ingredienser :)

Ha nu en rikigt mysig andra advent :)
Pusss





wooho!

Yeees! Nu hann jag äntligen beställa klänningen i Small också :) eftersom det är fri frakt i från nelly så kostar det inget extra.. så nu är båda två påväg :) såg dock i kommentarfältet att den är liten i storlken, så M kan faktiskt passa :) men det känns dumt att chansa när den tar slut så himla snabbt, så nu är det bara att vänta och se.. och hoppas att den är lika snyggt på riktigt som den är på bild :)

Jamie Dress SEK 399, Nelly Trend - NELLY.COM

2011-12-02

Godmorgon :)

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag trampar iväg till skolan för ännu en föreläsning. Å andra sidan slutar vi kl 12.00 idag, så jag ska väl inte klaga :)
I eftermiddag är det sen dags för jobb på O'learys tills kl 03.00 i natt, det lär nog vara en hel del folk ute idag, så det blir nog trevligt!
Träningen igår gick förresten huur bra som helst, alla var jätte peppade och gjorde så sjukt bra ifrån sig. Det känns som att det här kan bli ett rikigt bra tävlings år för oss :) För er som vill komma och kolla på Dm så är det den 25 Mars i Borås , ju fler desto bättre :)

Oj nu måste jag visst åka! Ha en bra dag allihop :)
Puss


Nya halsbandet jag köpte i egypten

Kalender!

Yeeees jag lyckades fort som fasen norpa åt mig två av de sista chokladkalendrarna på den lilla lilla Coop butiken runt hörnet! Så nu kan December officiellt börja :)
Om jag bara kunde få ordning på tvkanalerna på tvn så vore min dag ytterst trevlig.. spöregnar och blåser halv storm ute, så jag är inte dirket sugen på en prommenad i det fina vädret om man säger så!
Jag har i alla fall kikat på första julkalender avsnittet på svtplay nu ( missar kvälls avsnittet pga cheeren) , den verkar faktiskt jätte mysig till skillnad från många som vart de senaste åren. Så imorgon är det väl jag som sitter med glöggen i högsta hugg kl 07.15 framför tvn :)

Jag har i alla fall bestämt mig för att jag är färdigpluggad för idag, vi har faktiskt varit väldigt effektiva jag och Caroline så vi förtjänar att vila skallen resten utav dagen!
Jag ska föröska komma på någon god mat att laga till M kommer hem, sen blir det lugnt och skönt fram tills träningen börjar :)

Dags att bråka med våran skit tv!!
Puss


Taadaa!

2011-12-01

Åååh jag är en sån latmask! Jag som skulle gå upp och se på julkalendern i morses, men sängen var slug och höll kvar mig! Får kolla ikväll innan cheerleadingen helt enkelt!
Jag ska snart cykla bort till sjukgymnasten för lite ström i mina knän igen, det gör faktiskt nytta så det känns rikgit bra :) Något som inte känns lika bra är att det blåser halv storm här ännu en gång så jag lär väl stå stilla på cykeln i princip.. den känslan är alltid lika trevlig...
Efter sjukgymnasten ska jag och Carolin vara duktiga och plugga lite och försöka förstå de vi "lärde" oss .
Kan vara lättare sagt än gjort :)

Nu är det dags att ge sig ut i blåsten!
Puss

RSS 2.0