Friday!

jaha, då var det fredag igen då :) Dagen eller ja morgonen har spenderats hos sjukgymnasten! Jag har fått laser och ström i knäna som tydligen ska hjälpa emot inflammationen jag har i båda mina knän! Hon var helt förskräckt när hon såg hur illa det var, så nu ska jag få nya knäskydd och i lägg till skorna.. och när svullnaden lagt sig med hjälp av strömmen jag ska få två ggr i veckan under en tid,så ska vi försöka träna upp knäna! Äntligen vet de vad det är :) Resten av dagen har jag pluggat! Nu är äntligen hemtentan avklarad :) så nu slipper jag tänka på den under helgen! Mitt i plugget så råkade jag glömma tvätten i tvättmaskinen tills vår tvätt tid var slut, och när jag kom ner hade någon galen granne brytit upp fästet till hänglåset och slängt ut vår tvätt och lagt in sin egen.. snacka om ett litet lätt psykbryt. JAg ska försöka smyga mig ned och hämta vårat lås och boka en ny tvätt tid, vi får hoppas jag inte blir mördad på kuppen! Just nu gör jag mig i ordning inför kvällen :) vi ska gå ut till de nya stället 1903 som öppnar ikväll! Jag är väl inte jätte peppad på utgång, men alla andra ska ut eller är inte hemma, och jag är väl halvsugen på att sitta själv. Men det blir säkert roligt när man väl kommer igång :) Vad ska ni göra ikväll? Puss

2011-09-29

Underbara blogg.se, ÄNTLIGEN kan man mobilblogga:) love it!!
Nu är praktiken slut minsann , de har varit sjuk intressant och faktiskt väldigt roligt:) det bästa är att jag fick sticka folk! Hellre dom än jag ;) imorgon är det dags för hårdplugg och sjukgymnast, nu får de bannemej göra något åt mina knän, jag går som en kråka och måste ha knäskydd hela tiden! Inte okej att vara 23 och inte kunna gå ordentligt! Jag vill ju träna!!
För övrigt så passade inte klänningen från monki, alldeles för stor:( får ge mig ut och leta efter något att ha i helgen!
Nu ska jag äta Martinas cupcakes och titta på idol :)

Puss


2011-09-26

Hejsan :)

Jag är ganska så nyss hemkommen efter ett Zumba pass med min syster, heerregud vad varm man blev och sjukt roligt var det :) Så det blir det nya nu, så fort jag har tid :)
Jag och M sitter här och ska kolla på resa till Egypten :D går allt som det ska så åker vi en vecka från 6 november :):)! Ska bli så himla skönt , med tanke på att jag inte hade någon som helst semester i sommras!
Sola,bada och dricka fruktiga drinkar, hur bra låter inte det :D?

Jag har förövrigt precis beställt en godbit från monki som jag hoppas hinner komma innan lördag , så jag kan ha den på Lindas och Martinas födelsedags middag :) kollar på lite svarta pumps också.. hittade jtte fina på h&m men som vanligt så skulle det ta över en månad att få dem.. så jag får nog tänka om lite! Hittade ett par fina på Nelly. com som jag funderar på att köpa istället.. vi får se :)
Dagen har förresten  spenderats med att plugga och leta info till mitt arbete om etik, städa och laga mat, så jag har haft en ganska effektiv dag , vilket jag älskar :)

Nu får vi fortsätta att leta resor här :)

Pusss


Marty var glad




´Zandra :)


Andreas  "Andycap" in action!


Det bjöds på lite hångel kvällen till ära!


Marty var... eh snygg?


Jag körde på någon form av catwoman liknande outfit i brist på fantasi!


Skorna från Nelly


KLänningen från Monki

Söndag!

Hej allihopa!

Jag hann inte riktigt blogga igår, fick liksom aldrig riktigt ro.. kändes som det var 1000 saker att fixa och göra!
Det blev i alla fall utgång i går :) Vi började med lite vin osv hemma hos linda , vilket var hur trevligt som helst.. för att sedan stapplande på allt för höga klackar (stripper shoes?) bege oss mot O'learys där vår kompis som vanligen bor i Sthlm var Dj med några andra killar! Det var trevligt för det var väldigt mycket folk, men de spelade tyvärr lite för lite dansvänlig house och lite väl mycket lounge house, vilket var väldigt synd!
Jag lyckades ta några tafatta suddiga mobilbilder av kvällen som jag tänkte lägga upp imorgon ( mest för att jag är i djup matkoma och inte orkar hämta sladden till telefonen)

Idag har vi mest varit galet sega, vi hann dock med en sväng på Överby vilket resulterade i ett till knäskydd ( mitt andra knä har också börjat göra sjukt ont nu, så har bokat tid hos sjukgymnasten på fredag) , en sån där grej som ser ut som en dounut som du sätter i håret för att få till en snyggare knut  och även ett par easytones.. Gud vilken rumpa jag ska få.. får jag inte en sån som tjejerna i reklamen så ska jag lämna tillbaka dem!! typ..
Nej men vi behöver ha svarta skor när vi jobbar på O'learys så jag tänkte att varför inte träna lite extra samtidigt som man jobbar? Clever huh?
Jag har även bokat tid för en synundersökning till så jag kan få linser, märker verkligen hur dåligt jag ser nu när jag använder glasögonen mycket i skolan.. och nej jag tänker inte använda dem till vardags för jag ser verkligen märklig ut i dem.

Imorgon är det dags för en promenad i mina iwillgetanhottass shoes, så nu borde jag verkligen gå och lägga mig och sov bort min mätta mage!

Pussss



Mina nya vänner!

Friday!

Godmorgon allihopa :)

Jag har legat i sängen och gottat mig extra länge idag:), lite medvetet eftersom jag ska jobba tills tre i natt, men mest för att de är gött. Ikväll är det dags för O'learys 2 års jubileum.. Kom och fira :)
Nu sitter jag och kollar på bästa MTV , vi har äntligen fått det nu.. fattar inte hur jag klarat mig utan så länge!
Vi har även fått fashion tv.. hur underbart är inte det?!

Något annat som är helt underbart är att Monki har öppnat webshop :D som jag har väntat, det är mina absoluta favorit affär.. och äntligen :D
Farligt för kontot, men åååh så bra!
Nu vet jag hur jag ska spendera en liten del av min dag iaf ;)

Men vad ska jag göra resten utav dagen innan jobb? känns som alla jobbar när jag är ledig och slutar när jag börjar.. oflyt! Men imorgon och söndag är jag i alla fall jätte ledig :)
Jag ska nog ta en liten tur till solarieholmarna.. jag har samma hudfärg som draculas brorsa ( ja han är vitare än dracula) och det känns väl sådär snyggt. Jag vet att det inte är bra att sola.. men jag gör det inte alls ofta, så ibland får man faktiskt unna sig det :)

På med kläderna och mot Meddo!

Pusss

Glöm inte www.monki.com




2011-09-22

Hallihallå!

Gör bara ett snabbt litet inlägg innan jag ska springa ner till torget och möta mami!
Vi fick sluta tidigare idag, så jag han hem och fixa lite innan.

Det gick fint att jobba igår, det var oväntat mycket folk som var där, bland annat var ståupp komikern Özz Nujen där och käkade, sjukt rolig kille måste jag säga! Han är här och ska hålla i någon forskarfredag som högskolan har styrt upp imorgon, som jag missar eftersom jag ska jobba! Imrogon firar även O'learys 2 år , så vi ska jobba i svart skjorta och guldslips, måste ut och leta efter en bra svart skjorta. Den jag har har är för lång och transparant.. vilket nog inte rikigt uppskattas :)

Vi hade förövrigt en föreläsning kring etik idag, vilekt slutade med en galet hetsig disskusion kring abort.
En herre som gjorde ett mindre smart uttalande kring våldtäkt och abort i ett rum med ca 90 tjejer.. modigt eller snarae dumdristigt?
Hela salen var i uppror i princip!

Oj bråttom bråttom!

Puss

Trööött!

Hallå gänget!

Det verkar som det är fler och fler som läser, vilket är jätte kul verkligen :)
Funderar dock på om jag ska byta bloggportal eller inte?.. Lurigt det där!

Just nu sitter jag här och ser (tror jag) sjukt trött ut, vart sjukt mycket den här veckan redan och jag ska iväg snart igen och jobba.. så det är bara att ta en äcklig redbull på jobbet och bita ihop!
Imorgon är det bara skola tack gode gud, och en föreläsning om Etik som faktiskt kan bli riktigt intressant :)
Efter skolan kommer mami hit och ska fika och umgås lite innan jag ska och träna cheer!
Missade tränignen igår.. INTE ok.. men jag får ta igen allt imrogon.
 
Vi fick förresten reda på vart vi skall på praktik nästa vecka och jag fick ( tack vara att de trodde jag var skriven i vänersborg av någon märklig anledning) Mellerud!!.. Vilket tar ca 50 min att åka till.. Jag ska väl dock vara nöjd över att jag inte fick åka hela vägen till strömstad eller så! Ska åka med två väldigt sköna tjejer å andra sidan.. Så det blir nog väldigt bra :)

Sitter och läängtar tills lönen dimper ned! Har en del saker som jag skulle vilja lägga till till min garderob.
Bland annat en vit och en svart tightare polotröja, en cape/poncho, en "poloklänning" osv osv!
Får kanske ta mig en tur till Gbg igen ,när vi ändå ska till Ikea:)

Time to göra sig i ordning!

Pusss



Snyggast Moss!

2011-09-20

Godmorgon!

Jag hann tyvärr inte blogga igår, dåligt jag vet..Jag hade massa att plugga så det fick gå  före :(
Kalaset var i alla fall himla trevligt, barn som sprang runt överallt och massa trårta, mami var väldigt nöjd med sin present (presentkort på Lindex).

Igår var jag i skolan halva dagen, sen var det dags att plugga hemma större delen av eftermiddagen.
Efter ett tag bestämde jag mig för att åka och träna för att resna skallen, och då var det som att världen verkligen inte ville att jag skulle träna!
Först glömde jag väskan kvar i hallen,så jag fick springa upp och hämta den. Sen när jag kommer tillbaka ned så östregnar det, och eftersom jag skulle cykla så fick jag springa upp och ta på mig mina regnkläder ( som för övrigt ser ut som tält). När jag väl kommer ned igen.. så regnar det naturligtvis inte.. men de var mörka moln och jag orkade inte ta av mig det så jag cyklade iväg.. Självklart regnade det inte på hela vägen dit utan det blev till och med lite sol , så jag svettades i hjäl!
Väl på gymet så var varenda maskin upptagen och själva träningen gick skit segt. Påväg hem skulle jag köpa lite saker på hemköp, så jag kunde laga mat när jag kom hem.. Då hade jag glömt plånboken hemma, så de var bara att cykla hem och hämta den.. och byta jacka så jag slapp svettas.. När jag väl cyklar till affären utan regnkläder.. DÅ börjar det regna!!
Underbar dag!

Nu ska jag snart iväg till skolan och ha seminarium gällande de intervjuer vi gjorde om kunskap.
Efter skolan är det dags för jobb, och detär säkerligen någon match eller något!

Dags att borsta tänderna!
Puss





Tjejerna på Buddys i lördags





Kalasoutfiten ( för det första ignorera mina fula sockar , för det andra jag behöver verkligen ett stativ!!)


Sunday!

Hallå ja!

Det är ju alltid trevligt när man vaknar upp till en helt grå himmel.. nu är det verkligen höst, vare sig vi vill eller inte! Jag såg folk som satt på olika uteserveringar igår och kämpar in i det sista för att hålla kvar sommaren, även om det är kallt som tusan att sitta där och de är invirade i fem filtar.
Jag tror inte någon rikigt vill gå med på att det är höst, framförallt inte med tanke på hur crappy sommaren var. Kändes som man gick och inväntade sommaren hela Augusti, men den kom inte.. istället kom september och det blev kallt. Men jag klagar inte, jag gillar en sak med hösten och det är höstkläderna :)
Som ni flesta vet så inhåller min garderob till 80 % svarta kläder eller dova färger, och det är ju verkligen något som höstmodet oftast innehåller även om det nu i höst ska vara väldigt mycket färger. Men jag ska föröska inför lite mer färg i garderoben, blandannat mycket vinrött som är en väldigt fin färg. Därför håller på att samla på mig en höstgarderob lite smått, sakta med säkert :)
Måste ge mig upp på vinden och kika i "höstkläder lådan" och se vad som finns och vad som är för stort och inte:)
Förresten, för er som undrar så behöll jag kavajen från Åhlens, jag tror den kommer användas flitigt. 
Förövrigt att den är gjort av någon form av träfibrer, så den är väldigt miljövänlig och det känns ju alltid lite extra bra :)

Nu sitter jag här i soffan och pluggar, ska gör en intervju om kunskap senare. Så jag försöker komma på några bra frågor att ställa som inte bara går att svara ja eller nej på.
Läser även igeom föreläsningen om vetenskap som var lite halvluddig, men jag tror jag börjar kunna greppa helheten lite nu!
Funderar på att värma Lindas kvarglömda tomatsoppa och dega lite i soffan tills M kommr hem ifrån Borås, sen blir det att åka och träna en sväng, så jag kan äta lite tårta på mammas kalas med gott samvete:)

Ja idag fyller faktiskt världens bästa mamma år :) GRATTIS MAMI :) Så jag och M ska iväg på kalas lite senare.. Det blir ganska så mycket kalasande i vår familj med tanke på att den är så stor.. det blir ca 18 födelsedagar att fira per år inräknat föräldrar, syskon, syskons respektiv och alla barn. Men jag älskar kalas då man får träffa allihopa :) Ni kan ju tänka er vilken cirkus det är på jul när alla 18 samlas under samma tak.. familjen Osbourne kan ju slänga sig i väggen!

Dags att återgå till vetenskapsteorierna!
Hoppas alla har en fin söndag trots baksmälla(?) och grå himmel!

Puss





Grattis bästa Mami (till vänster).. Hittade tyvärr inget annat kort, så stryp mig inte :)

Långsam Lördag!

Hej allihopa!

Hade ni en trevlig fredag igår? Det hade i alla fall jag :)
Det var hur trevligt som helst att träffa alla igen, och alla hade väldigt mycket att prata om!
Vi var här hemma en ganska lång stund innan vi gick (somliga haltade) till buddys och tog en drink innan vi gick hem och sov. En ganska städad fredag :)

Idag har varit en lugn dag, och jag ska snart och jobba.. vill hellre åka med älsklingen till Borås på kalas/ fest.. men ikke :( får hålla mig tills nästa helg istället :)
Men nu ska jag hänga lite med Linda som precis kom hit!

Vi örs i natt :)

Pusss


Afterwork!

Hallihallå!

Jag har inte rikigt hunnit skrivit tidigare idag, haft miljoner saker att göra!
Plugga först och främst, nu är den förbannade boken färdigläst iaf :)
Har även hunnit träna, städa , laga mat osv osv.. städningen blev tvungen eftersom vår lägenhet snart invaderas av tjejer :) Ska bli så himla underbart att vara alla vi igen, det var ett tag sedan!
Så vi ska hänga här en sväng innan vi ger oss ut för att ta en drink någonstans :)
Just nu försöker jag slå ihjäl tiden tills de ska komma, jag är alltid en sån tidspessimist och är klart långt för jag borde vara klar! Har även kommit på att jag vill ha ett stativ till min digitalkamera.. känns som det gör saker och ting mycket lättare.. undra om det är dyrt?

Vad ska ni göra i kväll? Fredagsmysa eller slå klackarna i taket?



Lite av outfiten för kvällen, det här är varför jag vill ha ett stativ ( förresten försök aldrig se ball ut på bild.. de funkar aldrig)



Här är det nya skrivbordet jag lovade er en bild på!

Sega ben!

Heej!

Jag har precis hunnit duscha och äta efter träningen , som förövrigt var en galet bra träning.. jösses vad alla kämpade och var duktiga! Vi kommer vara killermachines inom kort!
Det känns i benen nu vill jag lova, är verkligen jätte seg i benen.. lär ha vääldigt mycket träningsvärk imorgon!
Så går jag konstigt vet ni varför ;)

Vi köpte förresten skrivbordet förut, det var verkligen helt perfekt! Så nu står det på sin plats och ser fint ut :D
Ska ordna en bild tills imorgon :)
Och vad händer imorgon ( jag ska sluta tjata snart jag lovar) jo då börjar min iphone fungera :D:D
Imorgon är det även afterwork med tjejerna :).. massa av dem som kommer hem, så det ska bli himla mysigt!

Nu ropar sängen på mig!
Godnatt!


2011-09-15

Godmorgon!

Jag sitte precis och proppar i mig lite flingor och försöker peppa mig för ännu en  fem timmar lång föreläsning, det går väl sådär kan jag väl säga.. Även om flingorna är goda!
Efter skolan ska jag och M åka och kolla på ett skrivbord i Vänersborg , som en tjej lagt ut på blocket.. det ser precis ut som ett vi har letat efter, på bild iaf. Så jag hoppas det är lika fint på riktigt :)
Isåfall kan vi äntligen börja fylla ut den tomma ytan som är kvar i vardagsrummet!

Oj nu måste jag skynda mig lite!
Ha en bra dag!

Pusss

2011-09-14

Hej!

Nu har jag både hunnit träna, plugga och laga lite mat ( dock blev rishelvete inte bra).
Räknade lite på alla sidor jag läst idag, och kom fram till att det är ca 100 sidor plus lite till, så jag känner mig rätt seg i huvudet nu! Men lite klokare har jag nog blivit tror jag.
Träningen gick också bra trots att jag kände mig lite hängig.. mage/ rygg och 30 min på crosstrainern fick inleda första träningspasset på en vecka! Känner redan av träningsvärken sen gårdagens cheer träning..hur skönt som helst!

Jag sitter även och funderar på hur jag ska göra med kavajen från Åhlens.. gah hatar beslutsångest.
Help me?.. får fråga tjejerna när vi träffas på fredag!
Bredvid sitter grabbarna M och våran ibland inne boende Klas och kollar på Svenska miljonärer.. Foki är ju med :)
Sjuuukt märkliga människor som är med å andra sidan!

Jag får vara lite social emot grabbarna!

Pusss

Paketöppning!

Hallå ja :)

Jag har precis varit och hämtat mitt paket från h&m som äntligen har kommit :) Det innehöll en kavaj/jacka (gick tyvärr inte att få en bild på) , ett par "gubb skor" och ett halsband, ni vet ett sånt där lite thigtare "choker halsband".. ni får se bilder längre ned :)
Kavajen är jag lite fundersam på om den är för stor eller inte, tänker dock att det kan vara skönt att få plats med en stickad tröja under , nu när det börjat bli lite kallare. Vill inte se ut somen liten dvärg bara , som jag lätt kan göra i för stora saker!

Jag ska snart ta tag i pluggandet nu också, har en hel del att läsa och idag har vi egna studier. Så de närmsta timmarna ska det läsas tills ögonen inte ser mer ..typ!
Sen ska jag minsann försöka ta mig en tur till sportlife trots snor och hängighet.. ( finns det ens ett ord som heter så? ) 
Förresten på fredag kan jag börja använda min iphone :D:D har redan laddat ned lite nödvändiga appar.. och lite mindre nödvändiga... Jag som inte skulle tjata mer om de förbaskade grejen.. De tar emot att säga det, men den är fan svin ball!!

Nu är det på med brillorna och näsan ner i boken!

Pussipuss


The shoes! Är dem inte helt perfekta?:)





Brillormen är på topp!

Skrivkramp!

Nu har jag precis kommit hem i från föreläsningen, som var allt annat än intressant.
Man fick även skriva i ett jäkla tempo för att hinna med, och då var det ju svårt att koncenterar sig på vad hon sa.. så speciellt givande var den väl inte!
Nu lagar jag lite mat till M och funderar på hur jag ska göra med kavajen på Åhlens.. värt eller inte värt?
Känner jag mig själv rätt så blir det nog den :)
Jag sitter även och är sjukt bitter på vädret.. regn och storm.. vem beställde det? Det går ju inte ens att ha paraply.. så det är bara att tack och ta emot och bli blöt..

Jag vill förresten passa på att tack världens bästa Sabrina för lite guide i mobilbloggandet :) och jaa man bli lite sugen på att byta bloggportal när de ska ta betalt för allt!?
Känns som mobilblogg hade underlättat lite :)

Snart är det dags för träning , men jag tänkte ta mig en lite sväng mot vänersborg och hälsa på mami och papi en sväng innan! Funderar på att ringa och tycka att de borde bjuda mig på middag! orkar itne laga något till mig själv.. M's mat är itne rikgit lika kompicerad ( köttbullar och makaroner) som min brukar vara!

Well well , nu ska jag försöka förtsätta och lägga över alla mina kontakter till den nya telefonen!

Pusss




2011-09-13

Godmorgon!

Jag försökte precis blogga via iphonen , men de verkade ju inte fungera.. Någon som vet hur mna gör? om man måste ha någon speciell inställning eller så?
Iphonen funkar för övrigt fin fint, men mitt riktiga nummer förs inte över förrän på fredag, så jag får använda mina andra "skrutt" telefon tills dess. Sjuk skillnad på touchen förresten.. okej nog om telefonen, jag vägrar bli en Iphonenörd!

Jag ska snart traska mot skolan i storm och regn ,för att ha föreläsning.. känns väl sådär peppande.
Men den är säkert jätte intressant.. De måste de vara med tanke på att den är i 5 timmar.
Efter detta funderar jag på att trottsa vädret och springa bort till Åhlens , där jag lagt undan en jätte fin kavaj!
Hittade en liknande på H&M men ärmarna på den  i kombination med skärpet i midjan gjorde att man fick lite badrocksfeeling!.. Men den här har lite rakare ärmar och är verkligen jätte fint. Kommer just nu på 100 saker man kan ha den till.. Men gör man inte alltid det med kläder man vill ha? Vi får väl se om den hamnar i min garderob eller inte :)

Ikväll är det även cheerleading träning :) Ska dock inte springa innan eftersom jag förtfarande är ganska så förkyld! Men resten är jag galet peppad för :)

Oj, dags att ta på sig lite kläder!
Ha en bra dag :)

Pusss

Fresh Start!

Hej allihopa!

Nu har jag inte bloggat på.. nä jag vet inte hur länge det är nu.
Jag kände att det inte rikigt var roligt längre, att det blev mer som ett tvång än något roligt.
Jag kände även att jag inte hade något roligt att skriva om , eftersom jag jobbade 24/7.
Men nu tänker jag ge det en chans till , känna lite på det :)

Det som har hänt sen senast är väl egentligen att jag nu börjat plugga till sjuksköterska. Jag är och  har varit lite osäker på om det verkligen är det jag vill göra, men jag ger det en ett tag och känner efter lite.
Men just nu trivs jag väldigt bra, jag har lärt känna några tjejer i från klassen som är riktigt sköna, och har en bra studiegrupp.. så allt flyter väl egentligen på bra , även om det är ganska mycket att göra :)
Jag har även börjat jobba på o'learys här i trollhättan för att få in lite extra slantar som är guld värda i slutändan.
Där trvis jag också väldigt bra , då de är ett rikigt skönt gäng som jag jobbar med :)
Jag har även fortsatt med Cheerleadingen och det känns som att vi är ett superlag i år , även om vi saknar alla er som varit tvugna att sluta :( Programet är klart, musiken är klar och vi suger i oss allt som svampar :)

Så där har ni en lite summering av allt som hänt !

Just nu sitter jag här och läser om " Forskningsmetodikens grunder" ( ungerfär så intressant som det låter) och inväntar min man :) Dels för att han ska få hjälpa mig med min nya iphone.. JA det är sant.. jag har blivit med Iphone, jag som var mest skeptisk i hela världen till den där lilla saken.. men nu så.. :D
Sedan väntar jag på honom för att det är 1 år sedan vi blev tillsammans idag :) Ett helt underbart år som ska firas med lite middag osv :) Mysigt värre :)

Nu får jag plugga vidare lite!

Pusss

RSS 2.0