Snyggt att hela inlägget försvann , men bilden kom med! Blogg.se appen är ju totalt värdelös!


2011-10-25


Nämen titta!

Titta vad jag hittade i min byrå! Ormskinns tights inköpta för sisådär 3 år sedan , och klok som jag är hade jag visst sparat dem:)


2011-10-24

Hallå ja!

Jag har precis kommit hem efter en intensiv pluggdag hemma hos Johanna!
Vi har granskat två artiklar etc etc, vilket tog betydligt längre tid än vad vi trodde, men nu är allt klart inför seiminariet på torsdag iaf, vilket är väldigt väldigt skönt.
Vi hade även fullt upp att underhålla Johannas lilla Vilmer 2 år gammal, som tyckte vi var tråkigast i hela världen som bara satt med våra näsor i böckerna!
Så nu sitter jag här helt simmig i huvudet och ska bara ta det väldigt lungt tills M kommer hem , med ingredienserna till min fisk jag ska laga, nytt recept så vi får väl se hur det ska gå :)
Börjar verkligen få idétorka när det kommer till matlagningen.. Eftersom jag i princip inte äter några kolhydrater just nu heller så underlättar ju inte det direkt.

Helgen bestod av jobb och ännu mera jobb.. Fredags var dock bara ett 6,5 timmes pass men med väldigt mycket folk överallt.. så fort något är billigt ( det var afterwork) så blir folk som tokiga!
På lördagen gjorde jag monsterpasset 11-23, som tog en del på krafterna, återigen var det helt sjukt mycket folk.. jag trodde det skulle bli hyffsat lugnt med tanke på att det var helgen innan lön, men ikke.. folk satte sprätt på sina sista kronor!
Så i söndags kändes kroppen ungefär som jag blivit överkörd av en buss ( hade även användt mina easytones hela passet så benen var helt slut) , men ingen rast och ingen ro.. då var det dags för pluggning inför dagens pluggsession! Jag han dock bjuda min bror och Annelie på en fika mellan pluggandet :)
På kvällen lyxade jag M och Elin till det med hemmagjord pizza och film, väldigt bra avslut på en söndag :)

Kom även på igår att man kanske borde ha någon form av vaccination för hepatit innan man sätter sig på planet till egypten.. men eftersom det baar är 2 veckor kvar (!!!!!) tills vi åker så var det för sent för twinrix.. men tydligen kunde man enligt vaccinations centralen ta en för endast hepatit A och sen kombinera flera B sprutor.. så det får väl fungera.. Onsdag är det dags.. ogillar egentligen sprutor starkt.. sticker gärna andra, men gillar inte när andra sticker mig! Men det får de vara värt, så slipper man oroa sig.. räcker med att man är lite halvstirrig för att få magsjuka och behöva sitta och baja hela veckan!

Nu ska jag zappa lite och käka vindruvor i min ensamhet!

Idag är det förresten världens bästa Sabrinas födelsedag :)

GRATTIS <3

Shoes!

JAg måste ju visa er vad som kommer anlända i min brevlåda i nästa vecka :)
Mitt fina fynd från nelly rean! Endast 299 riksdaler :D


2011-10-21

Godmorgon :)

Jag har precis pratat med vårdecentralen och ska dit en sväng innan jobbet  sen.
Astman börjar bråka lite med mig för första gången på några år, så nu ärd et nog dags för lite mer medicin är jag rädd.. men men så länge det blir bättre så är jag nöjd!
Nu sitter jag och och proppar i mig råg fras innan det är dags att försöka läsa sista 80 sidorna av vetenskapsteorier för nybörjare, så jag slipper sitta hela dagen och plugga på söndag efter mitt monsterjobb pass imorgon!
Kära Egypten, jag vill åka till dig NU! Jag vill sola och bada (men itne hos hajarna) och dricka fruktiga drinkar! Pronto tack!

Jag kom på att jag lovade en bildbomb igår från tyskland, jag har några bilder, men jag insåg snabbtatt det är Bibbi som sitter inne på nästan alla.. så Bibbchen om du ser detta.. skicka bilderna :)
Men här kommer i alla fall några stycken :)


Supercheck trio!



När vi väl hämtat bilen och stannat för mat. köpte Staffan (Markus farbror) ett kinderägg, som han blev väldigt frälst i.


Resultatet ( en tidigt 60års present till Gunnar)


Första dagen avsultades på en hederlig tysk pub




Alla var nöjda


Vi var inne i en helt galen kyrka


Utanför stod en maskin/robot som skrev hela gamla testamentet, grabbarna tyckte dock att namnet på maskinen var det bästa av allt


Gunnar och Staffan hittade gamla leksakståg och blev nostalgiska till tusen



Tysk korv är ingen hit


Erik får avsluta

Update

Hallå:)
Nu är jag hemma igen :) jag vet inte om det är en önsketanke/inbillning , men jag tror det börjar kännas bättre :)
Nu håller jag på och kokar ett ägg till frulle, ska inte äta för mycket för jag ska äta brunch med Emma vid tolv, i har inte hunnit ses på hur länge som helst, så de ska bli jätte mysigt:)

Efter det är de pluggtime som gäller! Läste en hel bok igår och det är dags för en till idag! Forskningsmetodik är inte jätte spännande vill jag lova!
Det har varit sjuk mycket det senaste, och lär inte lugna sig förrän efter tentan som är 4e november! Då är det ÄNTLIGEN dags för en ny kurs :)

Förutom plugg har jag även hunnit träna i veckan, både cheer ( kunde till och med vara med lite) och älskade zumban :) ni som inte testat måste göra det snarast :)!!

Lovar er en bildbomb från Tyskland senare!

Puss


2011-10-20

Jag har haft sjuukt mycket att plugga sen Tyskland , började pluGga redan på söndagen när vi kom hem! Så jag har verkligen inte hunnit blogga! Ska mot sjukgymnasten nu, slänger in ett ordentligt inlägg senare :) puss


Tyskland!

Hallå ja :)
Tyskland är jätte trevligt, vi cruisar runt i små mysiga städer med sköna små pubar och bara har det bra :)
Just nu sitter vi på en pub och jag försöker lära mig dricka öl , vilket går sådär! Snart är det dags att fixa i ordning sig och ge oss ut och äta!

Ha en underbar helg!
Puss


Tyskland!

Hallihallå :)

Jag har tagit en liten pause från både pluggande och packande en stund!
Packande är i princip klart, plattången ska bara svalna och jag ska sminka mig så jag kan lägga ned det också.
Det är bannemej svårare att packa inför en kortare resa än för en vecka, åker man en vecka kan man ju proppa ned både det ena och det andra. Men eftersom vi bara reser med handbagage får man ransonera alla grejer lite.
Ni som känner mig väl vet att jag alltid har med mig ca 5 par skor , nu har jag bara två ( inkulderat de paret jag har på mig). Det ska bli så himla skönt att komma iväg för en stund nu och inte behöva tänka så mycket på skolan, även om jag har med mig ett häfte jag har planer på att läsa i flygplanet och i bilen. Om det blir av är kanske en annan femma.

Gårdagen spenderades med mamma på Överby och självklart blev det inte endast fönstershopping (shame on me).. men jag hittade ett par perfekta "skinnshorts" som faktiskt passade och hade bakfickor. Jag sitter inne på en ganska rund rumpa , vilket gör att den ser skit konstig ut i byxor/shorts utan bakfickor!
Det bästa var att de var väldigt billiga, 200 kr känns helt okej för ett par plastbrallor :)
Så nu tänkte jag sälja mina ack så snygga men väldigt illasittande skinnshorts från bikbok, jag har redan en aspirant på dem , men skulle hon inte vilja ha dem är det fritt fram för den som är sugen :)
Storlek M, tänkte sälja dem för 200 kr :)

Jag lär väl kanske inte få tillfälle att blogga förrän på söndag när vi kommer hem, om inte hotellet har wifi för då kan det nog slängas in ett inlägg eller två :)
Ha en superbra helg nu allihopa!

Pusss

Så här ser det ut i Moseldalen dit vi ska, underbart :)

Verkligen

Inte illa med så många " verkligen" i samma inlägg haha!


Yes!!

Ha! De fungerar igen :)

Just nu sitter jag på bussen på väg till överby där jag ska möta Mami, och fönstershoppa lite! ( hoppas jag).
Vi ska fika/ luncha och mysa lite innan jag ska på zumba och skaka rumpa :)!
Jag har verkligen fastnat för zumba som ni kanske märkt ! Även om jag inte kan göra allt pga knäna, så är det verkligen så himla roligt och man blir verkligen helt slut! Och det är verkligen något jag strävar efter när jag tränar, att hela kroppen känns slutkörd. Det är verkligen en utav de bästa känslorna som finns :)

Dags att hoppa av bussen!
Puss!


Testing!

Nu har jag tagit bort och laddat ned blogg.se appen igen, så nu får vi se om det fungerar:)


2011-10-11

Hallå ja :)

Jag sitter här och tjurar lite, för att naturligtvis var storlek 38 slut i de skorna från bubbleroom idag!!
varför i hela ¤"?)"&% skulle jag vänta med att beställa tills idag? Så nu är jag återigen ute på jakt.
Är det någon som sett en snygg liknande modell någonstans ,så dela med er :)

Jag är ganska så nyss hemkommen från skolan, där föredraget/tetatern gick som på räls och vi fick godkänt :)
Nu sitter jag och degar lite innan jag ska åka mot specsavers för att göra en synundersökning, så att jag kan få linser :) Som ni vet så använder jag sällan mina glasögon förutom när jag kör bli och när jag är i skolan.. och jag ska ju egentligen använda dem 24/7. Så det kan nog kanske vara på sin plats med linser!
Efter detta skall jag köra racer ( synundersökningen är kl 18 och träningen börjar 19) till gymmix hallen och kolla på träningen, och förhoppningsvis vara med i alla fall lite den här gången! Hatar att bara sitta och titta på , när man så gärna vill vara med!

Jag har förövrigt börjat skriva en lista på saker jag behöver!

* En vit och en svart tunnstickad polotröja
* En svart stickad tröja
*Ett par svarta höga ankelboots
*Ett plommonlila läppstift
*Nagellack i olika metallicfärger
osv osv osv

Okej vissa kanske jag inte behöver men jag "behööver" dem väldigt mycket ändå!











2011-10-10

Halli hallå :)

Jag är ganska så nyss hemkommen i från ett Zumbapass! Dock var det ett halvvbra pass.. tjejen som hade det verkade lite osäker på vad hon gjorde och använde sig av samma rörelser igenom nästan hela passet!
Så så värst jätte varm som vid förra passet blev jag väl inte men :) det var skönt att röra på sig lite!
Innan det var jag hos sjukgymnasten och fick ännu mer ström i knäna och prövade att göra övningarna igen, och det gick faktiskt himla bra!

Vi har även filat på våran redovisning / teater imorgon! Skit svårt att hålla sig för skratt och vara seriös när Johanna spelar en gnällig 5åring osv osv! Men det ska bli en väldigt rolig lektion imorgon i alla fall :)

Jag tror även jag hittat de perfekta skorna som jag ska beställa nu :) hade tänkt att köpa ett par svarta pumps, men såslog det mig att de faktiskt är ganska kallt ute och att de lär bli kallare inom kort. Så en stängd variant kanske är att tänka på istället. Den här hittade jag på bubbleroom, hur perfekta är inte dem?:)




Dagens :)

Hallihallå :)

Nu förlitar jag mig på den vanliga härliga versionen av blogg.se och hoppas på ett bättre resultat :)
Jag och grabbarna sitter här och kollar på partaj på 5-an, hyffsat roligt faktiskt.. men de är mycket meningslösa skämt som inte alls är roliga, som alltid när det är ett Svenskt humorprogram!
Vi har precis proppat i oss vår traditionella söndagsmiddag som även idag var ur Paolo Robertos kokbok, pasta med en tonfisk sås! Faktiskt väldigt god även om jag var lite skeptisk till en början :)
Det har även slunkit ned en jordgubb och lime smoothie, så jag är verkligen proppmätt!
Men det behövdes efter våran monsterprommenad i höstrusk och regn runt slussen, backe upp och backe ned .. till slut gjorde mina knän så ont så jag gick resten av prommenaden som Quasimodo ungefär, men det var ändå mysigt att få känna på hösten lite! Tror nästan att det är dags att plocka fram vinterjackan. Det var ju ungefär 7 grader ute idag och Klas mummlade om snö i veckan ( tror dock att han bakfyllesnurrade lite) eller?

Jag har även gjort klart uppgiften tills imorgon, satt och pluggade effektivt i 4 timmar och tillslut så :)
Hahahah helt galet vad duktig man känner sig när man är klar sen :)
Då ska vi bara sätta i hop ett patientfall till en sketch/ teater imorgon , som vi ska visa upp för seminariegruppen på tisdag! Kan bli en jätte rolig uppgift :)

Dags att vara lite social igen, M kollar lite tjurigt på mig!

Pusss

Hämtade min kära "päls" hos mamma idag, dags att börja använda :)

Gårdagens!

Eftersom blogg.se appen fungerar så fruktansvärt dåligt och tycker att det är "fel anrop" vad det nu betyder?
Så kunde jag inte lägga in blogg inlägget jag skrev igår kväll, så här kommer det nu då!

Hallå!

Jag sitter/ligger här i soffan hemma hos Linda med henne och Jeanette och äter grönsaker och dipp coh myser :)
Verkligen jätte skönt med en lugn och skön helg :) Eftersom vi ska till tyskland nästa helg, så vill jag även spara lite pengar tills dess :) vet dock inte vad vi ska göra än , eftersom det visst är en överraskning, och Markus pappa tiger som muren!

Det blev ingen Zumba imorse:( , vaknade med en galen huvudvärk som fortfarande inte ger med sig!
Jag har ändå gjort allt man ska vid huvudvärk, druckit vatten, tagit alvedon, varit ute och fått frisk luft och vilat, men inget hjälpte! Så det fick bli en powerwalk ute i höstsolen med Linda i stället :) Det är ju alltid något!
Jag har även lyckats plugga trotts huvudvärken, så nu är det "bara" att skriva klart allting imorgon.. Gah!
Nej nu ska jag sluta att vara bitter och njuta av min myslördag :)

Puss



Bästa Linda :) http://lindsys.blogg.se

Fredagsmys!

Haha jag var tvugen att skriva det, jag hatar det uttrycket!
Dock har kvällen varit väldigt mysig :)
Mami och min syster har varit här och ätit middag. Trerätters till och med, mästerkocken fixar!
Sen kan ju å andra sidan svårtighetsgraden på rätterna diskuteras ;)
Trevligt hade vi i alla fall, det är inte så ofta alla tre har tid och ses men när det väl händer har vi väldigt roligt :)

Dagen har även bjudit på sjukgymastik, där jag fick lite övningar som jag hoppas ska fungera :)
Jag hittade också en ny kompisi form av en 70årig dam, som berättade sin livshistoria när jag låg och svajade på pilatesbollen. Efter detta hann jag med plugga lite också, och för en gångs skull så var det faktiskt ganska så intressant och lätt att ta till sig! Finally!
Vi har sjukt mycket som vi ska läsa över helgen, så jag måste verkligen ta tag i det ordentligt imrogon!
Orkar inte rikigt sitta en hel söndag och plugga känner jag!

Morgondagen tänkte jag börja med lite Zumba :), sen ska vi ge oss ut till någon loppis och hitta en fin pinnstol som vi kan fixa till lite och ha vid det nya skrivbordet:)
Kvällen vete tusan, jag tror det blir spel och mys med Linda och Janet.. är inte så jätte sugen på att gå ut, även om det skulle vara någon snubbe på 1903 imorgon som skulle vara rätt ball!
Onödigt att dricka massa när man kommit igång med träningen.. låter säkert skittråkigt, men det är sant!

Hoppas alla har en bra Fredagkväll!

New in, vinröda byxor från veromoda! Lovely!

Cheer

Sitter och kollar på när de andra i laget plågas! Moahaha!


Skola

Sitter på seminariet och väntar på vår tur! Börjar nästan bli lite nervös, för allt vi läst om är så flummigt! Skitkurs!
Har även ett jäkla skoskav av mina "gubbskor", måste verkligen gå in dom lite! Tänker man efter så är h&m skor rätt obekväma överlag!
Nu börjR nästa grupp!


Zuuumba!

Halli hallå!

Jag känner att jag har varit sjukt lat med bloggandet det senaste.. shame on me!
Jag har suttit fast i allt pluggande, vi har haft galet mycket sidor att läsa till seminariumet imorgon och även en ganska stor uppgift att lösa och hålla föredrag om, så jag har inte rikgit kommit mig för att blogga!

Igår fick jag veta att jag inte får träna cheerleading ( och ta de jätte lugnt med annan träning också) på några veckor pga mina knän.. CRAP!
Inget som jag har vare sig lust eller tid med, med tanke på att vi tränar stenhårt inför tävlingen i Mars och jag vare sig får bygga, hoppa eller göra någon gymnastik..Men jag måste fokusera på att knäna ska bli bra, för som det är nu så är det nästan jobbigt att gå och stå!
Men jag tänker inte sluta träna helt.. det finns liksom inte i min värld.
Jag ska aboslut ta det lugnare dock!
Har plan på att gå på zumba med Linda idag, där kan man ju välja lite själv hur mycket av rörelserna man vill/kan ta ut. Då kan jag undvika hopp osv och satsa på andra saker! Kul att Linda följer med så jag för en gångs skull slipper träna själv :)

Efter Zumban är de laga mat ( vad tusan man nu ska laga?) och sedan tillbaks till pluggandet och öva på föredraget vi ska ha imrogon!
På tal om mat, är det bara jag som har super dålig fantasi när det gäller vad man ska laga? Jag vill laga något som är gott och nyttigt och som helst inte innehåller kolhydrater,dels för att jag håller vikten bättre utan och dels för att min mage är lite känslig för gluten , så jag kan inte äta för mycket pasta och så.
Så någon som har ett bra recept eller två?

Puss


2011-10-03

Hejsan :)
Jag orkade inte riktigt blogga igår:) vi var på Ikea hela dagen , och sen slappade vi resten av kvällen. Vi lagade mat och såg på film med Elin och Klas :).
Vi hittade fåtöljen och tavlan vi skulle ha, och som alltid lite småkraffs. Hur kommer det sig att man alltid gör det på Ikea?:)( ni ska få se bilder)

Lördagen på 1903 var hur fet som helst :) de har verkligen lyckats:) Al azif var grym och det blev en jäkla fest när han spelade vill ja lova :) ser redan fram emot nästa gång, och så brukar det aldrig vara här i Trollhättan :)

Dags för Hollywood fruar :)
Puss


RSS 2.0